به گزارش خبرنگار مهر ، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم بعدازظهر سه شنبه در همایش روسای آگاهی های سراسر کشور اظهار داشت: در مجموع می توان گفت که آگاهی پیشرفت کار داشته است.
فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: البته وضعیت رضایتبخش نیست اما آنچه که پیداست نشانگر این است که مسیر را پیدا کرده ایم.
وی یادآور شد: باید با تلاش مضاعف عقب ماندگی ها را پشت سر بگذاریم.
احمدی مقدم تصریح کرد: تشکیل پلیس تخصصی برای جبران همین عقب ماندگی هاست.
وی ادامه داد: اساسا انجام هر عملیاتی خارج از سازمانهای تخصصی در زمینه برآورد نیروی انسانی، تربیت ، ارتقاء و اداره پرسنل غیر ممکن است.
این مقام ارشد ناجا در ادامه همایش پلیس آگاهی کشور ، اظهار داشت: آگاهی یکی از پلیس های بسیار با تعامل نسبت به حوزه های بیرونی است.
وی توضیح داد: پلیس آگاهی در طول ماموریت های خود با دستگاه قضائی ، دستگاههای اطلاعاتی و همچنین مردم که دریافت کنندگان خدمات هستند ، در ارتباط است.
فرمانده ناجا ادامه داد: ابزارهایی نیز برای سنجش میزان عملکرد آگاهی وجود دارد چون ما از آنها بهره می بریم.
احمدی مقدم اظهار داشت: گزارش های خود پلیس آگاهی که در آن کشف جرم از 65 درصد به 74 درصد ، کشف قتل از 70 به 80 درصد و از این قبیل موارد است ، ما را کمک می کند.
وی گفت: کارنامه یگانه ای که معاونت طرح و برنامه ای نیرو هر 6 ماه یک بار ارائه می دهد ، ارزیابی خود مردم ، میزان تکریم ارباب و رجوع و موارد این چنینی ما را در بررسی عملکرد آگاهی یاری می رساند.
احمدی مقدم با بیان اینکه سرعت و درصد کشف جرم رابطه مستقیم با میزان ارتکاب بزه دارد ، بیان داشت: هدف بالا بردن سرعت و درصد کشف به منظور بازدارندگی از وقوع جرم است.
فرمانده ناجا در ادامه اظهار داشت: رفتار ماموران آگاهی نیز باید مناسب باشد.
وی توضیح داد: یک مامور آگاهی باید یک روانشناس هم باشد.
احمدی مقدم تصریح کرد: هدف از کشف و یا پیشگیری از وقوع جرم بازگرداندن آرامش به جامعه است.
فرمانده ناجا با اشاره به کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) گفت: باید زمان ، مکان و ماهیت جرم را در هر عملیاتی مد نظر داشت.
وی تصریح کرد: هنگامی که 55 درصد سرقت های کشور مربوط به وسایل نقلیه است ، GIS اهمیت خود را نشان می دهد.
فرمانده ناجا همچنین با بیان اینکه توزیع ساختاری نیروها متناسب با توزیع جرم نیست بیان داشت: در برخی جاها جرم زیاد و نیروی انتظامی مربوطه کم است و گاهی نیز برعکس ؛ به گونه ای که جرم کم و نیروها زیاد است.
احمدی مقدم گفت: ساختار نیروها باید کاملا متناسب با جرم باشد.