به گزارش خبرگزاری مهر، گردهمایی توجیهی روسای ادارات آموزش استانها با حضور حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد، سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت بنیاد و محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد در ساختمان جانباز شهید رسولزاده برگزار شد.
فقیه در این گردهمایی با اشاره به ارتقای تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر بهعنوان دغدغه مهم اداره کل آموزش بنیاد گفت: این همایش برای ارائه راهکارهای ارتقای این مهم و بررسی مشکلات شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها برگزارشده است.
وی بابیان اینکه «طرح سیرت» بهعنوان یک بسته عملیاتی، موجب تنظیم رابطه بنیاد با دانشگاهها شد، تصریح کرد: این طرح سبب شد که اطلاعات آموزشی و مالی دانشگاهها به بنیاد و در قالب پروتکل و بهصورت وب سرویس انجام شود و از سوی دیگر سیستم سجایای دانشجویی اصلاح و سیستم سجایای دانشآموزی نیز راهاندازی شود.
مدیرکل آموزش بنیاد افزود: یکی از خروجیهای طرح سیرت این بود که بنیاد با دانشگاهها وارد تعامل متمرکز شد به این نحو که ارتباطات مالی و آموزشی خود را بهجای حدود ۲۲۰۰ دانشگاه در ۵ مرکز منظم متمرکز کرد که این مسئله سبب شفافیتهای مالی و آماری برای بنیاد و دانشگاهها و مراکز آموزشی شد و به خروج دانشجو از چرخه پرداخت شهریه منجر شد و روسای آموزش بنیاد استانها نیز توانستند امور تخصصی و آموزشی خود را با سهولت بیشتری انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه اکنون ۸۰ درصد دانشگاههای کشور تحت پوشش طرح سیرت قرار گرفتند گفت: با ۲۰ درصد باقیمانده نیز که حدود ۸۰۰ دانشگاه را شامل میشود در حال مذاکره هستیم و تعاملات خوبی را نیز با وزارت علوم و وزارت بهداشت انجام دادهایم تا پیش از پایان سال به نتایج خوبی برسیم.
مدیرکل آموزش بنیاد بابیان اینکه در راستای اجرای طرح سیرت، با سازمان سنجش و آموزش کشور، دانشگاههای پیام نور، علمی کاربردی، آزاد و وزارت آموزشوپرورش پروتکل همکاری امضا شده است گفت: با این پروتکل و از طریق هماهنگی با فناوری اطلاعات و حراست هر سازمان، اطلاعات آموزشی و مالی دانشجویان و دانش آموزان از طریق وبسرویس در اختیار بنیاد قرار میگیرد.
فقیه در خصوص مشکلات شهریه دانشجویان دانشگاهها نیز اظهار داشت: در خصوص شهریه دانشجویان، تعاملات خوبی با دانشگاهها برقرارشده و با توجه به حسن نیت بنیاد برای کمک به دانشگاهها ساز و کارهای مناسبی در حال اجرا است.
مدیرکل آموزش بنیاد در پایان با اشاره به برگزاری جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار در اسفندماه سال جاری در تهران گفت: در چند سال اخیر مراسم تجلیل از دانش آموزان، طلاب، دانشجویان وبرترینهای آزمون سراسری شاهد و ایثارگر بهصورت جداگانه برگزار میشد که بهمنظور اثربخشی این تجلیل و استفاده بهینه از منابع و معرفی نخبگان، ممتازین و سرآمدان شاهد و ایثارگر به جامعه با هماهنگی و همکاری دستگاههای آموزشی شامل وزارتخانههای علوم، بهداشت، و آموزشوپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مدیریت حوزههای علمیه اقدام به برگزاری جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار نمود که این جشنواره نتیجه فعالیتهای آموزشی هر دستگاه را در طرح شاهد مورد ارزیابی قرار میدهد.