به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر چهارشنبه در آیین افتتاحیه نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویواحمد، افزود: انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود و برای اعتلا و رشد کشورها، هیچ سرمایه ای بالاتر از سرمایه فرهنگی نیست.
احمدی تصریح کرد: تا فرهنگ یک کشور دچار تحول اساسی نشود، کشور به جایگاه واقعی خود دست پیدا نمی کند.
استاندار با اشاره به اینکه تولیدات فرهنگی حساس ترین، بی بدیل ترین و ارزشمند ترین تولیداتی است که اگر در یک کشور مقدمات و ملزومات آن فراهم شد، آن کشور می تواند افق های بی نظیری را تجربه کند، گفت: کتاب قدیمی ترین رسانه ای است که پا به پای پای شکل گیری تمدن بشری در کنار بشر بوده است.
احمدی تصریح کرد: با وجود تحولات تکنولوژیک که امروز به ما بسترهای متفاوتی برای تولید محتوا و دسترسی به متون داده، هیچ رسانه ای حلاوت، همراهی و شیرینی کتاب را با خود به همراه نداردـ
وی افزود: یکی از شاخصه های اصلی تبیبن جایگاه های توسعه انسانی در دنیا، بحث کتاب و تولید اندیشه در بستر کتاب است.
احمدی گفت: امروز خوشحالیم که آغازین روزهای فجر انقلاب اسلامی در بهمن پایدار و به یاد ماندنی، با رخداد نمایشگاه کتاب استان آغاز شده است.
احمدی افزود: امید است فرزندان فرهیخته، ادیب و اهل هنر استان، این انس و همدلی که با کتاب داشته اند، ادامه داشته باشد.
استاندار با اشاره ارتقای دسترسی مردم در حوزه رسانه، ابراز داشت: رسانه های دیجیتال و غیر دیحیتال بستر بسیار مهمی است که فضایی در اختیار ما قرار می دهد که از محیط پیرامون، کنش های اجتماعی و تحولات اجتماعی باخبر شویم.
وی ابراز داشت: خوشا به حال جوامعی که تولید محتوای عزتمندانه، سالم وآگاهانه دارد و خوشا به حال مردمی که با استفاده از ظرفیت ها در فضای دیجیتال، بهره لازم را برای رشد جامعه به کار می گیرند.
استاندار با اشاره ظرفیت استان در حوزه کتاب، رسانه های دیجیتال و غیر دیحیتال، ابراز داشت: باید اهتمام داشته باشیم که رسانه های ما بستر مناسبی برای آگاهی بخشی به جامعه و زمینه سازی برای تحول جامعه باشند.
وی ابراز داشت: در این مقطع خاص نیز رسانه های ما رسالت دارند که از استقلال و عزت کشور و از رنجی که ملت بزرگ ما از ۱۰۰ سال قبل و به خصوص در چهار دهه اخیر برای استقلال کشور کشیدند، دفاع کنند.
استاندار گفت: رسانه های ما در سطح استانی نیز وظیفه دارند که از عزت و کرامت مردم دفاع کنند و قلم زنی های ما در رسانه ها باید برای آینده بهتر فرزندان کشور باشد.
احمدی تصریح کرد: مدیر رسانه ما، قلم زن ما، تولید کننده ما درحوزه مجازی و غیر مجازی باید شجاعت و شهامت داشته باشند. وای به روزی که قلممان را بفروشیم و بخاطر لبخند کسی حق و عدالت را کنار بگذاریم و وای به روزی که برای مطامع کوتاه مدت، آنچه که به عزت و استقلال و رشد و پیشرفت مردم منتهی می شود را در معرض معامله قرار دهیم.
وی افزود: در آن شرایط ما دیگر رسانه نیستیم و یک خائنیم و آدم خائن نمی تواند پاسدار عزت و قدت مردم باشد.
احمدی تصریح کرد: قلم زنی که فهم درستی از عزت، مطالبات، خواسته ها و تاریخ مردم نداشته باشد، این قلم زدن ارزشی ندارد.
احمدی گفت: امروز به برکت نظام فضای دیجیتال و غیر دیجیتال در اختیار ما قرار گرفته و خدا را شاکریم که در فضای جمهوری اسلامی قدرت نقد، سخن گفتن و قلم زنی برای ما فراهم شده است.
احمدی خاطرنشان کرد: باید همه ما برای دفاع از حق، عدالت و دستاوردهای ملت اهتمام کرده و از آنهایی که جسارت مطالبه گری و حق گویی دارند، دفاع کنیم.