به گزارش خبرنگار مهر، سکینه الماسی ظهر چهارشنبه در نشست با مسئولان بردخون اظهار داشت: تیم های ورزشی حوزه انتخابیه حمایت شده اند و در پکیج فرهنگی برای احداث سالن نمایش در منطقه پیش بینی های لازم صورت گرفته است.
وی با تأکید بر حل مشکلات بهداشتی منطقه، افزود: با محیط زیست کشور هماهنگی می شود تا همکاری و اقدامات لازم برای صدور مجوز سایت پرورش میگو در بردخون انجام شود و موجب تقویت اشتغال در این منطقه شود.
نماینده مردم شهرستانهای عسلویه، کنگان، جم و دیر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اعتبارات خوبی در زمینه محیط زیست و منابع طبیعی اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: پیگیری هایی صورت می گیرد تا نهادهای مسئول با همکاری شهرداری برای درختکاری، ایجاد پارک جنگلی، افزایش پوشش گیاهی و فضای سبز اقدام کنند.
الماسی خاطرنشان کرد: مصمم هستیم در سفر ریاست جمهور به استان تکمیل اسکله خور خان یکی از پروژه های پیشنهادی برای تصویب در هیئت دولت آماده شود.
صیادان به سختی فعالیت می کنند
علی اخلاقی بخشدار بردخون نیز با اشاره به مشکلات بردخون اظهار داشت: اسکله خورخان یکی از خواسته ها و آرزوهای مردم منطقه است که نیازمند توجه بیشتر شیلات و اختصاص اعتبارات ملی است.
بخشدار بردخون افزود: صیادان بردخون با سختی و تحمل مشکلات در دریا فعالیت می کنند و به صید مشغول هستند و اگر اسکله خور خان تکمیل شود دغدغه آنان رفع می شود و صیادان با آرامش به کار صید و امرار معاش می پردازند.
وی اضافه کرد: منطقه در زمینه امکانات بهداشتی درمانی محروم است و با توجه به فرسودگی مرکز نیازمند احداث ساختمانی درخور مردم این دیار است تا دغدغه مردم برطرف شود.
اخلاقی با بیان اینکه جمعیت بیمه شده های تأمین اجتماعی در بخش زیاد است، گفت: امیدواریم تأمین اجتماعی در زمینه استقرار داروخانه معین و فعالیت پزشک معین تأمین اجتماعی در منطقه تلاش کند تا کمبود پزشک به دلیل افزایش جمعیت و مهاجرپذیری جبران شود.
بخشدار بردخون ابراز داشت: ۶۰ درصد مردم به کشاورزی اشتغال دارند و سههزار هکتار از زمینها به زیر کشت محصولات مختلف بویژه گوجه فرنگی می رود که حداقل شش هزار نفر به صورت مستقیم شاغل می شوند و مشاغل دیگری در کنار آن ایجاد می شود و این فعالیت ها بدون حمایت مستقیم دولت انجام می گیرد که ضرورت دارد درخواست کشاورزان در زمینه برق دار کردن چاه ها عملی شود.
وی با اشاره به اینکه صیادی یکی از مشاغل مهم است، تصریح کرد: بردخون پتانسیل ایجاد سایت پرورش میگو را دارد تا زمینه اشتغال پایدار فراهم شود که تاکنون فرمانداری و مسئولان بخش و شهرستان پیگیری هایی کرده اند و سرمایه گذارانی نیز آماده فعالیت هستند اما عملیاتی شدن آن نیازمند همکاری محیط زیست و شیلات است تا شاهد رشد و توسعه منطقه در سایه گسترش این مشاغل باشیم.
اخلاقی با تقدیر از فعالیت های صورت گرفته، بیان کرد: در حوزه شهری شبکه آبرسانی وضعیت مطلوبی ندارد و می توان با صرف هزینه و اختصاص اعتبار به منظور تعمیر یا تعویض شبکه های فرسوده از اتلاف منابع آب جلوگیری کرد تا زمینه صرفه جویی و بهینه کردن مصرف آب فراهم شود.
بخشدار بردخون گردشگری را فرصت مناسبی برای پیشرفت بردخون دانست و گفت: بخش بردخون پتانسیل های بالایی در زمینه گردشگری دارد زیرا دارای جنگل، کوه ، دشت، دریا، جزیره و نعمت های فراوان دیگری است اما نیازمند بسترسازی است.
وی افزود: ایجاد پارک و بوستان ساحلی در حاشیه دریا و ساخت تفریحگاه فضای مناسبی برای حضور مردم است اما نیاز به مجوز محیط زیست دارد تا این فرصت گردشگری در اختیار مردم و مسافران قرار گیرد و همگان از منافع آن بهره مند شوند.
نماینده عالی دولت در بخش به فرهنگ و هنر منطقه اشاره کرد و افزود: بردخون هنرمندان زیادی دارد که با دست خالی فعالیت می کنند و حتی سالن نمایش ندارند و با امکانات کم و بدون پلاتو در کشور و استان رقابت می کنند و نیاز به حمایت بیشتری دارند.
اخلاقی با یادآوری موضوع ورزش گفت: ورزش بردخون با همه کاستی ها و کمبودها زنده است و رشته های ورزشی بویژه فوتبال و شطرنج در منطقه فعال هستند اما برخی از تیم های فوتبال در لیگ های استانی فعالیت می کنند اما ممکن است به دلیل کمبود منابع مالی از این مسابقات انصراف دهند.