به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیکریمی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه در تشریح این خبر اظهار کرد: مجرمان برای اینکه بتوانند اموال کسب شده از کلاهبرداری های خود را انتقال دهند به سراغ افراد ساده لوح می روند و با پرداخت مبلغ اندکی پول، کارت بانکی را از آنها دریافت می کنند.
وی افزود: البته عده ای از افراد نیز هستند که کارت بانکی خود را در حالی که رمز آن در کنارش نوشته شده است گم می کنند و با این فکر که مبلغ اندکی در حساب دارند برای سوزاندن آن اقدام نمیکنند، با این اوصاف ممکن است کارت توسط افراد مجرم پیدا شود و با استفاده از آن دست به کلاهبرداری بزند.
این مقام انتظامی ادامه داد: مجرمان با این کار قصد دارند روند بررسی پرونده را پیچیده تر کنند وفرد صاحب کارت بانکی را به عنوان مظنون معرفی می کنند.
رئیس پلیس فتا کرمانشاه گفت: اگر فرد قربانی نتواند فرد استفاده کننده از کارت را معرفی کند تا زمان پیدا شدن فرد مجرم باید وجوه کلاهبرداری شده را پس دهد.
سرهنگ کریمی به دارندگان کارت بانکی توصیه کرد: از کارت بانکی خود مراقبت نمایید و آن را در اختیار دیگران قرار ندهید و در صورت گم شدن و یا مفقودیت فوراً برای سوزاندن آن اقدام نمایید، همچنین فریب افرادی که با وعده پول قصد خرید کارت عابر بانک شما را دارند، نخورید زیرا در صورت کلاهبرداری باید تمام وجه سرقت شده که بسیار بیشتر از پولی که دریافت شده است را پرداخت کنند.
این مقام مسئول در پایان یاد آورد شد: در صورت مفقودیت کارت بانکی می توانید به دستگاه خودپرداز بانک مورد نظر مراجعه و با انتخاب گزینه خدمات بدون کارت، کارت بانکی خود را غیرفعال نمایید؛ همچنین پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و آنان میتوانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و همچنین استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکههای اجتماعی داخلی با ما در میان بگذارند.