به گزارش خبرگزاری مهر، این پروژه که با همکاری 25 دانشمند و متخصص در زمینه صنعت رباتیک و اعصاب شناسی جهان و به سرپرستی دانشمندان انگلیسی آغاز شده است، فلکس گرویینگ نام داشته و بودجه هنگفتی معادل 3/2 میلیون یورو برای آن در نظر گرفته شده است.
دکتر لولا سرپرست دانشمندان در این پروژه گفت: هدف اصلی از طراحی و ساخت چنین ربات های هوشمندی درک صحیح از انسانها و ارائه پاسخ مناسب به رفتارهای اجتماعی و احساسی آنهاست.
وی در ادامه افزود: دنیای احساسات انسانی بسیار پیچیده است اما ما توانسته ایم به سرنخ های اولیه در خصوص طراحی و ساخت ربات هایی را که احساس را درک می کنند، دست یابیم و این دستاوردی مهم است.
بر اساس گزارش بی بی سی، این پروژه بی سابقه شامل طراحی و ساخت یک سری از ربات های هوشمند است که می توانند با ورودی های حسگر از افرادی که قرار است با آنها تعامل داشته باشند به درک احساسات و عواطف اجتماعی و رفتاری آنها بپردازند.
دکتر لولا در ادامه گفت: این ربات های هوشمند عملکردی همچون نوزادان انسانی دارند که الگوهای رفتاری خود را از الگوهای رفتاری و عاطفی دنیای اطراف خود الهام می گیرند.
وی همچنین گفت : ما قصد داریم تا از این ربات های هوشمند در آینده نزدیک برای طراحی وساخت ماشین های فوق العاده پیچیده استفاده کنیم.