به گزارش خبرنگار مهر، در این نمایشگاه 50 ناشردر رده های علمی، پژوهشی، کودک و نوجوان و جوان به ارائه آثار خود پرداخته اند. غرفه هایی با آثار تولیدی نرم افزاری و انیمیشن هایی با مضامین عاشورا بخش دیگر این نمایشگاه را تشکیل می دهند.
در این نمایشگاه آثار پژوهشی با موضوع قیام امام حسین (ع) به معرض نمایش و فروش گذاشته شده اند. در مجموع سیزده غرفه در نمایشگاه به چشم می خورد و در کنار این غرفه ها بنیاد شهید به برگزاری نشست های تخصصی با محوریت آسیب شناسی فرهنگ عاشورا نیز پرداخته است. تقدیر از آثار منتشره در حیطه شعر و ادبیات داستانی، اجرای پنج مجلس تعزیه به همراه برگزاری مسابقات مختلف از دیگر برنامه های این نمایشگاه به شمار می رود.هفت سفرکربلا، چهارسفر مشهد و پنج سفر حج عمره جوایز مسابقات این بخش را تشکیل می دهند.
پردازش و ترویج آثار عاشورایی به همراه بخش ویژه کتاب ها با موضوع پیامبر اعظم (ص) نیز درردیف برنامه های این نمایشگاه قرار دارد. در بین غرفه ها دو سالن نیز به کتاب های کودک و نوجوان اختصاص داده شده است. در نخستین دوره از نمایشگاه کتاب فرهنگ عاشورایی، کارگاه های ادبی، هنری، داستان نویسی ، شعر و انیمیشن زیرنظر نویسندگان و شاعران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپا شده است. به گفته جمال رحیمیان دبیرجشنواره، آثار تجسمی در رشته های نگارگری، خوشنویسی، نقاشی، طراحی و عکس مهم ترین بخش این نمایشگاه را تشکیل می دهند. این نمایشگاه در بخش فروشگاه نیز آثار خود را با 20 درصد تخفیف در معرض دید مخاطبان قرارداده است.
فرهنگ گستر، قدرولایت، بوستان کتاب قم، اسوه ،مهاجر، پایگاه بسیج، به نشر، فقه، حضور، معروف، الکترونیک ریحان، انجمن ناشران کتاب کودک و نوجوان، الهادی، مسجد جمکران، دارالعلم، دارالحدیث، دارالفکر، نسیم حیات، فرهنگسرای پایداری، مطبوعات دینی و زیتون از جمله نشرهایی هستند که موفق به کسب غرفه رایگان از انجمن ناشران کتاب کودک و نوجوان شده اند.
نخستین دوره نمایشگاه کتاب با عنوان فرهنگ عاشورایی که از جمعه چهارم اسفند در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی آغاز شده، تا یازده اسفند ماه در این مکان ادامه خواهد داشت.