بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: اتاق بازرگانی بدون وجود زیرساخت و شرایط لازم نمی توان برای حضور بخش خصوص و توسعه استان نقشی ایفا کند.

محمدعلی شجاعی شامگاه پنج شنبه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی اینکه میزان اهمیت دستگاه های گردشگری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی و اتاق بازرگانی در توسعه خراسان شمالی و نقش این ادارات کل و سازمان ها در مغفول ماندن ظرفیت های استان چه اندازه بوده، اظهار کرد: چنانچه تمام ادارت استان در کنار این پنج دستگاه با تعامل امور را را انجام دهند، قطعا تمام مشکلات برطرف خواهد شد.

شجاعی افزود: اعتقاد دارم باجود تمام نداشته ها باید به سمت کار هجوم ببریم و تمام کنیم و سپس طرح جدیدی را آغاز کرد و همچنین ضرورت دارد از تمامی ظرفیت ها استفاده کنیم؛ با این دو اقدام مهم دیگر دلیلی برای کار نکردن وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: آن طور که باید به بخش خصوصی قدرت داده نشده و اتاق بازرگانی تنها عنوان خود را یدک می کشد.

استاندار خراسان شمالی در ادامه به نقش بسیار مهم اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه در قانون اساسی از بخش تعاون غفلت شده باوجود اینکه در بحث اشتغال پایدار بسیار تاثیر گذار است.

شجاعی تاکید کرد: ضرورت دارد در روستاها نهادسازی کنیم چرا که روستایی به تنهایی نمی تواند با گرفتن وام اشتغال پایدار ایجاد کند.

وی در ادامه بخش کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن را سه حوزه پیشران در توسعه خراسان شمالی اعلام کرد و گفت: باتوجه به اینکه نیمی از مردم استان ساکن روستا هستند باید زمینه تولید محصولات کشاورزی را افزایش دهیم که این امر علاوه بر ماندگاری روستاییان در منطقه خود به توسعه اقتصادی استان نیز کمک خواهد کرد.

مقام عالی دولت در خراسان شمالی اضافه کرد: همچنین بخش گردشگری این استان به واسطه طبیعی که دارد بهترین فرصت توسعه اقتصادی است اما نتوانسته ایم از آن بهره مند شویم.

شجاعی ادامه داد: باوجود اینکه بخش صنعت در صادرات و ایجاد اشتغال اهمیت ویژه ای دارد اما نتوانسته ایم صنایع بزرگ را به صنایع متوسط و کوچک تبدیل کنیم تا زمینه اشتغالزایی فراهم شود.

افتتاح ۹۸۳ پروژه در خراسان شمالی طی دهه فجر

استاندار خراسان شمالی در ادامه به افتتاح ۹۸۳ پروژه در این استان طی دهه فجر اشاره کرد و گفت: برای این تعداد پروژه بالغ بر ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

شجاعی اظهار کرد: از این تعداد پروژه، ۲۴۴ پروژه مربوط به بجنورد، ۱۴۸ پروژه مربوط به اسفراین، ۹۲ پروژه متعلق به شیروان، ۹۳ در مانه و سملقان، ۹۳ پروژه مربوط به گرمه، ۷۲ پروژه متعلق به جاجرم، ۱۲۶ پروژه مربوط به فاروج و ۱۱۵ پروژه متعلق به شهرستان راز و جرگلان است.