به گزارش خبرنگار مهر، علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز(یکشنبه) در نطق میان دستور جلسه علنی مجلس،ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، گفت: دهه مبارک فجر را در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به نمایندگان، ملت و رهبر معظم انقلاب تبریک میگویم.
وی افزود: جایگاه امروز ایران در دنیا و منطقه خاورمیانه قابل قیاس با پیش از انقلاب اسلامی نیست و امروز دنیا در اکثر تصمیمات جهانی و منطقه ای نمی تواند ایران را نادیده بگیرد در حالی که پیش از انقلاب، ایران فرمانور بود و به حساب نمی آمد.
نایب رئیس مجلس تصریح کرد: امروز کشور جعلی اسرائیل که در جنگ ۱۹۷۳ با مصر و روسیه، هواپیماهاش در ایران سوخت گیری می کردند و سودای نیل تا فرات را داشت در مرزهای ساختگی خود محصور شده و در کابوس به سر می برد.
مطهری تاکیدکرد: بالاتر از همه امروز اسلام در دنیا مطرح است و همه سخن از فراگیری آن می گویندو ایران در استقلال سیاسی سرآمد کشورهای جهان است. چرا که خودش برای خودش تصمیم می گیرد و تابع کشورهایی چون آمریکا و انگلیس نیست و در استقلال فرهنگی نیز سرآمد کشورهای دیگر است.
وی خاطرنشان کرد: امروز فاصله رشد علمی ما با مغرب زمین به مراتب کمتر از این فاصله پیش از انقلاب اسلامی است و اعتماد به نفسی که ملت ایران در حوزه های مختلف از جمله صنعت هسته ای، صنایع دفاعی، فناوری، نانو و در بخش مهندسی و پزشکی به دست آورده است، دستاورد کوچکی نیست.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بالاتر از اینها راه جدیدی است که انقلاب اسلامی پیش می برد چرا که این انقلاب یک انقلاب پیامبرانه است و با عزت انسانها سر و کار دارد و سودای هدایت بشر به سوی سعادت را دارد.
مطهری تأکید کرد: ما اسلام را یک حقیقت می دانیم نه یک مصلحت و آن حقیقتی است که تنها راه سعادت بشر است و ملت ایران از چنان رشد اجتماعی و سیاسی برخوردار شده که هیچ گاه از این دستاوردها به دلیل تنگی معیشت که بیشتر نشان از خباثت دشمن است، بر نمی دارد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم ایران به عظمت کاری که کرده اند آگاهند و آن را به هدف نهایی خود یعنی حکومت واحد جهانی به رهبری حضرت ولی عصر (عج) خواهند رساند.
مطهری اظهار داشت: همواره ما باید نگاهی به راه طی شده داشته باشیم و میزان سیر به سوی اهداف را ارزیابی کنیم چرا که هدف کلی ما اسلام بوده و اهدافی چون عدالت و آزادی در قالب مفاهیم اسلام مورد نظر بوده است و همین مسئله است که انقلاب ما را از انقلاب فرانسه و اکتبر روسیه متمایز می کند.
وی تأکید کرد: در موضوع عدالت قطعاً پیشرفت هایی داشته ایم که از جمله می توان به کاهش فاصله میان روستائیان و شهری ها از نظر برخورداری از امکانات رفاهی اشاره کرد که نسبت به قبل از انقلاب این فاصله کاهش بسیار زیادی یافته است اما باید قبول کنیم که شکاف طبقاتی موجود ناشی از ضعف دولت در اجرای سیاست های ۴۴ قانون اساسی و واگذاری بنگاه های اقتصادی به بخش خصوصی است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شهید مطهری چند روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد که اگر دولت ها به عدالت اجتماعی اهمیت ندهند، انقلاب ما شکست خواهد خورد.
مطهری گفت: در مجموع در موضوع آزادی کارنامه قابل قبولی داریم اما باید بدانیم که انقلاب ما از پایگاه اجتماعی محکمی برخوردار است و نیازی به سخت گیری ها به برخی از منتقدان به بهانه حفظ نظام نیست.
وی افزود: آیت الله مطهری می گوید که از اسلام فقط با یک نیرو می توان دفاع کرد و آن هم آزادی دادن به افکار مخالف و پاسخگویی صریح به آنان است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکیدکرد: مسئله مهم در شرایط امروز ما وحدت است و وحدت کلمه ترجیع بند سخنان امام ره بود و با وحدت کلمه انقلاب ما به پیروزی رسید و هیچ قشری نمی تواند انقلاب را به خود نسبت دهد و لازم است همانطور که انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی را پشت سر امام (ره) با وحدت کلمه به پیروزی رساندیم، امروز هم با وحدت کلمه پشت مقام معظم رهبری حرکت کنیم.
مطهری یادآور شد: ملتی که برای خدا قیام کرده است، شکست ندارد و با تلاش و مقاومت امریکا و اسرائیل به زانو در می آوریم و از موقعیت فعلی عبور خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما باید وحدت را در جهان اسلام هم جاری و ساری کنیم و فلسطین را در سایه وحدت کشورهای اسلامی آسان تر می توان آزاد کرد و باید از فرقه گرایی و مطرح کردن مسائلی درباره تفرقه میان شیعه و سنی اجتناب کرد و شعار ما باید اسلام باشد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی می گوید: در سالهای گذشته خصوصا پس از انتخابات ریاست جمهوری، دوری از وحدت کلمه به ویژه در میان سیاسیون آسیب هایی را وارد کرد که باید آن را ترمیم کرد و باید با خلوص نیت به تقوای پیش از انقلاب بازگشت.
مطهری با اشاره به ساز و کار جدید آمریکا تحت عنوان INSTEX، تصریح کرد: این مسئله حاکی از اراده اروپا برای حفظ برجام است و از این نظر مثبت به نظر می رسد. اما قضاوت نهایی زمانی است که اجرای آن را نظاره کنیم اما این گام اول است و اروپا باید به تمام تعهدات خود طبق بیانیه ماه می ۲۰۱۸ وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی عمل کند.
وی گفت: در خبرها آمده بود که یکی از وزرای کشورهای اروپایی اجرا کردن این ساز و کار را مشروط به پیوستن ایران به FATF دانسته بود که این مسئله نوعی دخالت در امور داخلی ایران است و وزارت امور خارجه باید عکس العملی مناسب از خود نشان دهد و این دو موضوع را نباید به هم پیوند داد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته این ساز و کار از نظر استقلال اروپا در مقابل امریکا و از نظر تلاش برای شکست سلطه دلار برای اروپا نیز نافع است.
وی در پایان از مردم دعوت کرد که در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن حضور یابند.