صدیقه جامی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ، افزود: حدود 5 سال است که کتاب های جدید التالیف بخوانیم و بنویسیم پایه های اول تا پنجم ابتدایی برای آموزش زبان فارسی وارد مدارس شده اند. این در حالی است که با تغییر محتوای این کتای شیوه های ارزشیابی بدون تغییر باقی مانده اند و استفاده از این گونه روشها در برنامه های درسی پاسحگو نیست.
سرگروه آموزشی و معلم راهنمای مدارس ابتدایی شهر تهران یادآور شد: بسیاری از معلمان نیز در تدریس این کتاب تغییر یافته از آموزشهای لازم بهره مند نبوده اند و این امر بر مشکلات دانش آموزان و معلمان دامن زده است.
کارشناس مسائل آموزشی تاکید کرد: می توان با بازنگری بر برنامه های درسی ، دست معلمان را برای ارزشیابی توصیفی خارج از نمره دهی بین صفر تا 20 باز گذاشت.
وی آزمون های مداد کاغذی را علمی نداست و افزود: با عمومی شدن ارزشیابی توصیفی پایه های دبستانی ، معلمان دیگر دغدغه ای برای امتحان ندارند.
کارشناس آموزشی با تاکید بر آموزشهای عمیق و بنیادین در مدارس ، از مسئولان خواست تا در صورت ارائه برنامه ای در ابتدای سال تحصیلی تمام اصول آن را تا پایان سال رعایت کنند تا معلمان دچار اشکال نشوند.
جامی زاده گفت: مدیران مدارس نیز باید در کنار معلمان با آموزشهای به روز آشنا شوند چرا که بیگانگی آنان با مباحث روزانه آموزشی فاصله های آنان را با سطح معلومات دانش آموزان و معلمان زیاد کرده و نظام تعلیم و تربیت را دچار مشکل می کند.