اهواز- مدیرکل حوزه هنری خوزستان گفت: یکی از مصادیق بارز احیای امر و کلام اهل بیت(ع) تلاش فعالان در هیئات مذهبی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید شهاب الدین طباطبایی عصر امروز در تجمع بزرگ حماسه آفرینان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور تشکل های دینی، هیئت رزمندگان اسلام، مداحان و ستایشگران آیینی، هنرمندان انقلاب اسلامی، فعالان فرهنگی مساجد، مؤسسات و خانه های قرآنی به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در تالار آیت الله خامنه ای مجتمع فجر اهواز با تقدیر از توجه سازمان تبلیغات به امور فرهنگی و هنری اظهار کرد: خوشحالیم که دوره ای هیئات و انقلابیون به صورت مشترک با هنرمندان انقلابی برگزار شده است؛ لطف دورهم بودن نیروهای انقلابی منجر به تقویت روحیه انقلابی، ایجاد نشاط انقلابی و  تبادل نظر و اندیشه می شود.

وی با عرض خیرمقدم به رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مصادیق بارز احیای امر اهل بیت تلاش فعالان در هیئات مذهبی است که نام، یاد و کلام اهل بیت (ع) را زنده نگه می دارند.

رئیس حوزه هنری خوزستان در پایان با اشاره به اینکه برگزاری چنین برنامه هایی منجر به توسعه علم اهل بیت و زیبایی های گفتار آنها تصریح کرد: قطعا بنا به فرموده خود اهل بیت (ع) اگر مردم از درس های زندگی ساز، انسان ساز، جامعه ساز و پیش برنده برای کمال جامعه بشری را به خوبی از زیبایی های گفتار آنها برداشت کنند، فرمانبرداری بهتری خواهند داشت.