سعید حاجیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سطح زیر کشت زمین های کشاورزی شادگان قبل از پیروزی انقلاب ٢٥٠ هکتار بود که برداشت گندم و جو از این زمین ها ١٥٠تن بود اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با تقویت زیرساخت های کشاورزی سطح کشت به ٣٠ هزار هکتار رسید که حاصل آن افزایش تولید ٥٠ هزار تن گندم و جو است.
وی افزود : ٧٠ درصد مردم شهرستان در روستا زندگی می کنند و به کشاورزی مشغول هستند، شادگان تا قبل از خشکسالی های اخیر در صادرات خرما سر آمد کشور بود.
حاجیان بیان کرد: خرمای شهرستان شادگان از مرغوب ترین خرمای منطقه را است؛ ولی به دلیل خشکسالی های اخیر و تلف شدن بخشی از نخلستان های شادگان با کاهش محسوسی روبرو شد.
فرماندار شادگان با بیان اینکه در حوزه سلامت کارهای قابل توجهی صورت گرفت خاطرنشان کرد: در گذشته فقط یک مرکز بهداشت فعال بوده و در حال حاضر ٧٤ مرکز بهداشت در سطح شهرستان فعالیت دارند؛ همچنین در سطح شهر ٣ مرکز خدمات جامع و ۳ پایگاه سلامت به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند.
نماینده عالی دولت در شهرستان شادگان اذعان کرد: برای اولین بار مجتمع عالی سلامت در شادگان راه اندازی شد که هم اکنون ٧٥ دانشجو در رشته اتاق عمل، پرستاری و بهیاری با اولویت به دانشجویان بومی مشغول آموزش هستند.
وی همچنین اضافه کرد: تجهیزات بیمارستان شادگان در سال های اخیر رونق قابل توجهی داشته است به طوری که بخش های isu، ccu، بخش دیالیز، بخش جراحی و داخلی، درمانگاه تخصصی و از نظر تجهیزات رشد قابل قبولی دارد؛ دستگاه سی تی اسکن نیز اخیرا در بیمارستان راه اندازی شده است که معضل بزرگی را از دوش شهروندان برداشت.
فرماندار شادگان ادامه داد: آموزش و پرورش شادگان از لحاظ زیر ساختی پیشرفت قابل ملاحظه ای را تجربه می کند ؛ مرکز فنی حرفه ای این شهرستان نیز با رشته های متعدد مشغول آموزش به هنرجویان و جویندگان کار است همچنین دو دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اهداف فرهنگی و تربیت نیروی انسانی ماهر گام های موثری برداشته اند.
نماینده دولت در شادگان بیان کرد : احداث صنعت فولاد شادگان گام مثبتی بوده که فاز اول آن به بهره برداری رسید و فاز دوم در شرف انجام است ؛ احداث بندر شادگان و استفاده از قابلیت آن در تجارت و صیادی ؛ ساخت اسکله صیادی که در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد، برای برنامه ریزی توسعه صنایع تبدیلی و کشت و توسعه نیشکر برنامه های خوبی در نظر داریم .
حاجیان در پایان گفت: تالاب بین المللی شادگان در سال ۱۹۷۱و در اولین اجلاس بین المللی تالاب ها که در رامسر و بدین جهت معاهده مذکور به عنوان کنوانسیون رامسرمشهوراست، ثبت جهانی شد که قبلا فقط در حد ثبت بوده و استفاده بهینه از آن نمی شد اما در سال های اخیر با احداث اسکله گردشگری روستای صراخیه جاذبه های توریستی تالاب احیاء شد که علاوه بر آن باعث اشتغال زایی بومی افراد منطقه شد.