سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ ای اعلام کرد: تل‌آویو مسئول شهادت «فارس بارود» اسیر فلسطینی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ ای با محکوم کردن نقض حقوق زندانیان فلسطینی توسط صهیونیست ها اعلام کرد: تل‌آویو مسئول شهادت «فارس بارود» اسیر فلسطینی است.

بر اساس این بیانیه اسرای فلسطینی در زندان با اقدامات خودسرانه و رفتارهای غیر انسانی نظامیان رژیم صهیونیتی مواجه بوده و محروم از حقوق اساسی هستند که در کنوانسیون های بین المللی مرتبط تضمین شده اند.

در این بیانیه همچنین آمده است: جامعه بین المللی برای حمایت از اسرای فلسطینی اقدامات جدی انجام دهد و بر اسرائیل فشار بیاورد تا حقوق مردم فلسطین را رعایت و اسرا را آزاد کند.

این در حالیست که «فارس بارود» اسیر ۵۱ ساله فلسطینی چندی پیش در زندان های رژیم صهیونیستی در پی بی توجهی صهیونیست‌ها به وضعیت جسمانی و پزشکی او در زندان به شهادت رسید.

در همین حال، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) رژیم صهیونیستی را مسئول کامل شرایط بازداشت فارس بارود و کوتاهی پزشکی عمدی صورت گرفته درباره وی در داخل زندان های صهیونیستی دانست.