سمنان - رئیس اتاق بازرگانی سمنان بابیان اینکه انتخابات داخلی این اتاق هم‌زمان با سایر استان‌های کشور برگزار می‌شود، گفت: این انتخابات ۱۱ اسفندماه در سمنان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر،  علی‌اصغر جمعه‌ای ظهر یکشنبه در پنجاه و دومین نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی سمنان بابیان اینکه نهمین دوره انتخابات اتاق‌های بازرگانی به‌صورت سرا سری در روز شنبه ۱۱ اسفند سال جاری در محل اتاق‌های بازرگانی برگزار می‌شود، تأکید کرد: در این انتخابات ۱۵ نفر به‌عنوان نمایندگان بخش خصوصی به مدت چهار سال در اتاق بازرگانی سمنان قبول مسئولیت می‌کنند.

وی درباره ترکیب ۱۵ نفر پیروز انتخابات نیز توضیح داد: در بخش صنعت پنج نفر، در بخش بازرگانی پنج نفر، در بخش معدن دو نفر و در بخش کشاورزی سه نفر توسط اعضاء اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان انتخاب می‌شوند.

رئیس اتاق سمنان با اشاره به اتمام دوره مسئولیت چهارساله اعضای هشتمین هیئت نمایندگان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی این استان، تأکید کرد: توسعه و ارتقای اتاق بازرگانی سمنان و تلاش در راستای اخذ موفقیت‌های ویژه در این اتاق در زمره اقدامات صورت گرفته در چهار سال اخیر بوده است.

عصار حسینی عضو هیئت نمایندگان اتاق سمنان نیز در ادامه این نشست بابیان اینکه مطالبات قطعه سازان از خودروسازان به حجم بسیار بالایی رسیده که این امر سبب شده تا قطعه سازان نتوانند حجم عظیمی از بدهی‌های خود را به بخش تولید پرداخت کنند، گفت: وضعیت امروز تولیدکنندگان این حوزه مخاطره‌آمیز است و باید تلاشی در این راستا کرد لذا معتقدیم که اگر خودروسازان نتوانند مطالبات را به قطعه سازان پرداخت کنند مشکلات واحدهای قطعه ساز دوچندان خواهد شد.

مدیر مرکز مطالعات آب و کشاورزی اتاق سمنان نیز در این نشست بابیان اینکه اتاق ایران با توجه به رسالت ملی خود برنامه‌های مشترکی با وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی با عنوان انتخاب دشت‌های نمونه اجرا کرده است، گفت: برنامه‌های تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی در دستور کار قرار گرفت و بر اساس معیارهای تعیین‌شده در این خصوص اقداماتی صورت پذیرفت.

محسن قدرتی بابیان اینکه مطالعات حاکی از آن است که برداشت از منابع آب زیرزمینی استان توسط دو هزار و ۵۷۴ حلقه چاه عمیق در سطح استان صورت می‌گیرد،  ادامه داد: حجم برداشت سالیانه از آب‌های زیرزمینی استان برابر ۵۶۴میلیون مترمکعب برای مصارف کشاورزی است.

وی تصریح کرد: در بین دشت‌های استان سمنان دشت دامغان با ۸۷۶حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و با برداشت حدود ۱۰۸میلیون مترمکعب در سال بیشترین سهم در برداشت از منابع آب‌های زیرزمینی را دارد.

مدیر مرکز مطالعات آب و کشاورزی اتاق سمنان اظهار داشت: بر اساس گزارش‌ها و مطالعات صورت پذیرفته افت سطح آب‌های زیرزمینی در تمامی دشت‌های استان  نسبتاً زیاد بوده، به‌طوری‌که این میزان از ۳۰تا ۱۵۰ سانتی‌متر بوده است و همچنین باید گفت کمترین افت مربوط به کویر دامغان و بیشترین افت سطح آب‌های زیرزمینی مربوط به دشت ایوانکی است.