به گزارش خبرنگار مهر، ضیاء رضایی عصر یکشنبه در دیدار با مدیرکل فنی و حرفهای استان ایلام بیان کرد: برای برگزاری این دورههای آموزشی که درزمینهٔ های صنایعدستی، آیتی، خدمات، کشاورزی و دامداری و سایر مشاغل گوناگون بوده است بیش از ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد دارای مراکز مجهز آموزشی و مهارتآموزی بوده و دارای مجوزهای رسمی در این زمینه است گفت: این نهاد همهساله از دستگاههای برتر استان درزمینهٔ فعالیتهای آموزشی و مهارتآموزی بهحساب میآید.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام افزود: ازآنجاییکه ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان از برنامههای اصلی کمیته امداد است، تدارک برنامههای آموزشی و مهارتی بهعنوان پیشزمینههای شغلی و استفاده از ظرفیت دیگر دستگاهها در این زمینه در اولویت فعالیتهای این نهاد است.
رضایی افزود: برنامههای مهارتآموزی این نهاد باعث شده مددجویان این نهاد علاوه بر ورود به عرصههای شغلی، بسیاری از آنان هماکنون بهعنوان مربی یا مدیر آموزشی مشغول فعالیت باشند.
رشتههای آموزشی جدید متناسب با نیاز جامعه کارجو در اولویت قرار گیرد
مدیرکل فنی و حرفهای استان ایلام نیز در این نشست گفت: کمیته امداد و سازمان فنی و حرفهای در سالهای گذشته در زمینه های شغلی و مهارتآموزی همکاریهای بسیار خوبی باهم داشتهاند و در راستای تقویت این همکاریها بازهم تلاش خواهیم کرد.
احسان جمشید زاده افزود: با توجه به اینکه آموزشهای مهارتی پیشزمینه ورود به عرصههای شغلی است این سازمان به منظوری توانمندسازی مددجویان، با کمیته امداد درزمینهٔ های مهارتآموزی همکاریهای بسیار خوبی دارد.
وی گفت: ازآنجاییکه آموزش مهارتهای نوین و امروزی از ضروریات است، از برنامههای این سازمان این است که رشتههای آموزشی جدید متناسب با نیاز جامعه کارجو در اولویت قرار گیرد که بخشی از این مهم با همکاری این سازمان و کمیته امداد صورت میگیرد.