شهردار تهران گفت :سال ۹۷ سال دشواری برای شهرداری بود، در دوره‌ای هستیم که علاوه بر کمبود منابع و شرایط خاص کشور، با تغییر نگرش در مدیریت شهری مواجه هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیروز حناچی در جمع کارکنان معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران که عصر دیروز در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، ضمن تبریک روز زن و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: ساخت این فرهنگسرا نتیجه یک تصمیم درست و بجا بود و اگر این تصمیم گرفته نمی‌شد در سالن های مجاور، کشتارگاه صنعتی فعالیت می کرد. در مدیریت همواره با چنین شرایطی مواجه هستیم که تصمیمات یا درست و به موقع اخذ می شوند یا فرصت ها از دست می روند.

شهردار تهران با اشاره به نحوه شکل گیری صنایع موشکی در ایران و تبدیل تهدید به فرصت در این زمینه، عنوان کرد: در سال ۶۵ انفجاری خیابان شیخ هادی تهران را به لرزه درآورد و قبل از آن هم هیچ آژیری به صدا درنیامد. تا مدتی همه مبهوت بودند چراکه آن روز اولین موشک برد بلند عراق به تهران اصابت کرده بود. پس از آن مسئولان تلاش کردند تا از طریق برخی کشورها موشک به دست بیاورند و با دشمن مقابله کنند.

وی ادامه داد: در آن زمان هر کدام از این موشک ها برای ما ارزش زیادی داشت، اما تصمیم گرفته شد که در دانشگاه امیرکبیر یکی از این موشک ها باز و مهندسی معکوس شود و از همان جا صنعت موشکی ما شکل گرفت.

شهردار تهران در ادامه به ساخت دو پل مهم و تاثیرگذار بعثت و خیبر در زمان جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: یکی از این سازه ها روی اروند و دیگری روی هورالعظیم کشیده شد؛ پل بعثت روی رودی نصب شد که ارتفاع جزر و مد آن دو متر بود و سرعت آب گاهی به ۶۰ کیلومتر در ساعت می رسید. این دو پل نقش مهمی در پیروزی های ما در دفاع مقدس داشتند. علاوه بر این، زنجیره بیمارستان‌های صحرایی که به وسیله مهندسین ساخته شد، نقش زیادی در کاهش تلفات رزمندگان ایفا کردند.   

حناچی تصریح کرد: اگر امروز به دوران دفاع مقدس افتخار می‌کنیم یکی از دلایلش این است که در بخش مهندسی، اصولی کار کردیم؛ اگر راهی بود آن را با تلاش طی می‌کردیم و اگر راهی نبود یک راه جدید ایجاد می کردیم.  

وی در ادامه به شرایط شهرداری در سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: سال ۹۷ سال دشواری برای شهرداری بود و شما که در معاونت فنی و عمرانی فعالیت می‌کنید بیشتر از سایرین کمبود اعتبار را درک کرده اید. در دوره‌ای هستیم که علاوه بر کمبود منابع و شرایط خاص کشور، با تغییر نگرش در مدیریت شهری مواجه هستیم، با این حال فراموش نمی‌کنیم که در نوروز گذشته همکاران ما در معاونت فنی و عمرانی به صورت سه شیفت پروژه مرمت پل کریمخان را پیش بردند.

وی افزود: در همین راستا، امیدوارم ساخت پل گیشا و زیر گذر استاد معین تجربه جدیدی برای بخش عمرانی شهرداری باشد.

شهردار تهران با تاکید بر تغییر وضعیت رود دره‌های تهران گفت: سالانه ۲۴۰ میلیون متر مکعب آب باکیفیت از کوهپایه های البرز به سمت تهران سرازیر می شود و ما به جای اینکه از این آب ها استفاده کنیم آن ها را به سمت دو مسیر و سپس به سمت فاضلاب هدایت می کنیم. این تصمیم از اواسط دهه ۴۰ در مورد این روددره ها گرفته شد، اما با نگاهی به تجربه سایر شهرهای بزرگ دنیا به این نتیجه می‌رسیم که می توان این روددره ها را تبدیل به جاذبه‌های گردشگری کرد.