به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه آغاز رسمی پروژه «زبان عشق» و برگزاری کنسرت مشترک با دولتمند خالف در لندن، شهرام ناظری در دانشگاه آکسفورد انگلستان با همراهی گروه «مانا» روی صحنه رفت.
در این مراسم که به میزبانی دانشگاه آکسفورد و به عنوان قسمتی از پروژه زبان عشق برگزار شد، در ابتدا پروفسور ادموند هرزیگ از مدیران دانشگده شرقشناسی و مدیر تیم زبان عشق دانشگاه، پیرامون همکاریهای انجام شده با گروه «مانا» و پروژه زبان عشق سخنرانی کرد.
دامینیک بروکشا از استادان زبان فارسی دانشگاه آکسفورد نیز طی یک سخنرانی از اهمیت این پروژه در معرفی ظرفیتهای شعر و ادبیات فارسی و مشاهیر فارسی سرا صحبت کرد. در ادامه برنامه هم آتوسا مومنی مشاور پروژه زبان عشق در حوزه میراث ناملموس، به بیان ویژگیهای این پروژه از دیدگاه کنوانسیون ۲۰۰۳ حفاظت از میراث ناملموس یونسکو پرداخت.
در این برنامه به پاس بیش از چهل سال فعالیت هنری شهرام ناظری در زمینه شعر و موسیقی ایرانی و همکاری با این پروژه، نشان «زبان عشق» از سوی دانشگاه آکسفورد به این هنرمند اهدا شد. ضمن اینکه اجرای یک برنامه موسیقایی بخش دیگری از مراسم را تشکیل میداد که در این کنسرت صابر نظرگاهی، میثاق مهرپور، ذبیحالله وحید، سید علی جابری، شهاب نیکمان، نوید کوهی، محمد جابری و فرید الهامی به عنوان نوازنده حضور داشتند. اجرای شهرام ناظری و گروه مانا در این سالن بدون استفاده از سیستم صدابرداری و با صدای طبیعی از نکات قابل توجه این برنامه بود که مورد توجه رسانه ها و حاضران در برنامه قرار گرفت.
برنامه یاد شده در سالن هالیول در دانشکده موسیقی دانشگاه آکسفورد برگزار شد که با قدمتی بیش از ۲۷۰ سال اولین سالن ساخته شده برای اجرای کنسرت در اروپاست. این برنامه به عنوان قسمتی از پروژه «زبان عشق» با همکاری دانشکده شرق شناسی، کالج وادهام، مرکز تحقیقات علوم انسانی، برنامه ارتگان دانشگاه آکسفورد و موسسه «مانا نقش» معرفی شده است.
مراسم افتتاحیه رسمی پروژه «زبان عشق» هم یکشنبه ۵ اسفند با اجرای مشترک دولتمند خالف، شهرامناظری و گروه مانا در سالن باربیکن انجام می شود. در این مراسم از لوگوی زبان عشق پرده برداری و همچنین اثر جدید شهرام ناظری رسما رونمایی خواهد شد.
پروژه جهانی «زبان عشق» با هدف معرفی نقش شعر فارسی در ایجاد و انتقال مفهوم عشق و صلح و ایجاد وفاق اجتماعی، با تالیف شهاب نیکمان و توسط موسسه مانا نقش، و با همکاری دانشگاه های متعدد در کشورهای مختلف و مراکز بین المللی فرهنگی از جمله مرکز مطالعات میراث ناملموس یونسکو در تهران در حال اجراست