به گزارش خبرگزاری مهر، سید جلال ملکی با اشاره به برگزاری سومین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی آتشنشانی و ایمنی شهری اظهار کرد: ما باید در آموزشهایمان از تجربیات جهانی آتشنشانیهای دیگر کشورها استفاده کنیم و البته این تجربیات و آموزشها را بهصورت بومی در کشور خود بهکارگیریم و با شرایط، اقلیم و فضاهای شهری کشور خودمان متناسبسازی کنیم که این مسئله نیز در همایش مورد تأکید قرار گرفت.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: ارتباط ایستگاهی آتشنشانی با یکدیگر نیز امر مهمی است، درواقع صرفاً نباید به تجربیات خارج از کشور اکتفا کنیم بلکه باید سازمانهای مختلف آتشنشانی تجربیات خود را از عملیات به اشتراک گذاشته و این روند به شکل مستمر ادامه داشته باشد، بهطوریکه اگر مأموریت خاصی با دستاورد جدیدی در شهری اتفاق افتاد دیگر آتشنشانیها نیز بتوانند از این دستاورد استفاده کند.
وی افزود: حتی این آمادگی وجود دارد که ما نیز تجربیات و دانش خود را با آتشنشانهای دیگر شهرها به اشتراک بگذاریم و نیروهای آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران چه در قالب نیروی عملیات و چه در قالب کارشناسی میتوانند نیروهای دیگر در حوادث یاری کنند. میتوان گفت تابهحال نیز این روند وجود داشته است.
ملکی در ادامه بابیان اینکه نباید تصور کنیم که همایشی برگزار شد و دورههای آموزشی پایان یافت، گفت: این همایش میتواند محلی برای آغاز یک مسیر ادامهدار باشد و من امیدوارم دستگاههای مختلف، آتشنشانیهای مختلف، پژوهشگران، چهرههای دانشگاهی و... ارتباطی که در این همایش و همایشهای قبلی با آتشنشانی به دست آوردند ادامه داده و همکاری ما نیز بین آتشنشانی تهران و آتشنشانیهای دیگر شهرها ادامه پیدا کند. پیشبینی میکنم اگر این همکاری ادامهدار باشد، دانش ما در مواجه با خطرات و حوادث افزایشیافته و این به نفع همه ما خواهد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پایان بابیان اینکه این همایشها میتواند به اشتراک گذاشتن دستاوردها را افزایش دهد، گفت: با به اشتراک گذاشتن دستاوردها میتوانیم در حوزه پیشگیری، مقابله با حوادث و ... پیشرفتهایی داشته باشیم و سطح ایمنی را ارتقاء دهیم.