در پایان معاملات روز جمعه، شاخص‌های داوجونز و اس‌اندپی ۵۰۰، پس از ۳ روز متوالی ضرردهی، علی‌رغم داده‌های اقتصادی ضعیف، با خوش‌بینی به مذاکرات تجاری آمریکا و چین رشد کردند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، در پایان معاملات روز جمعه، شاخص‌های داوجونز و اس‌اندپی ۵۰۰، پس از ۳ روز متوالی ضرردهی، علی‌رغم داده‌های اقتصادی ضعیف، با خوش‌بینی به مذاکرات تجاری آمریکا و چین رشد کردند.

رایان دتریک، استراتژیست ارشد بازار در ال‌پی‌ال فایننشال در کارولینای شمالی، گفت: خوشبینی به توافق تجاری باعث خنثی شدن تاثیر منفی داده‌های اقتصادی ضعیف شد.

گزارش بلومبرگ در مورد این که احتمال آن وجود دارد که در همین ماه مارچ، ترامپ با رییس‌جمهور چین دیدار خواهد کرد تا توافق تجاری بین دو کشور را امضا کنند، باعث به وجود آمدن امیدهایی در بین سرمایه‌گذاران شد، اما داده‌هایی که نشان می‌داد اقتصادهای جهان در حال کندتر شدن هستند، رشد بازارها را محدود کرد.

بررسی یک شرکت خصوصی نشان داد که در ماه فوریه، فعالیت کارخانجات چین برای سومین ماه متوالی کاهش یافته است. هرچند سرعت این کاهش کمتر بوده است، که نشان می‌دهد تقاضای داخلی اندکی بهتر شده و مشوق‌های سیاست‌گذاران تاثیر داشته است.

داده‌های آی‌اس‌ام نشان داد که فعالیت تولیدکنندگان آمریکایی در ماه فوریه به پایین‌ترین سطح خود از نوامبر ۲۰۱۶ تا کنون رسیده است و تحقیقات دانشگاه میشیگان نشان داد حال‌وهوای مصرف‌کنندگان آمریکایی در این ماه پایین‌تر از حد انتظار بوده است.

میانگین صنعتی داوجونز ۱۳۳.۰۷ واحد یا ۰.۵۱ درصد رشد کرد و به ۲۶۰۴۹.۰۷ واحد رسید. اس‌اندپی ۵۰۰ توانست ۱۸.۳۳ واحد یا ۰.۶۶ درصد بالاتر بیاید و به سطح ۲۸۰۲.۹۳ واحد برسد. شاخص کامپوزیت نزدک ۶۳.۰۱ واحد یا ۰.۸۴ درصد رشد کرد و به ۷۵۹۵.۴۴ واحد رسید.

شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ امسال با امیدهای تجاری و سیاست صبورانه فدرال‌رزرو، ۱۱.۸ درصد رشد کرده است.