عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: امروز با حضور وزیر راه طرح تحقیق و تفحص از علمکرد شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و قراردادهای انعقاد شده برای تأمین هواپیما و نوسازی ناوگان هوایی بررسی می‌شود.

مجید کیانپور عضو کمیسیون عمران در گفتگو با خبرنگار مهر، از حضور وزیر راه و شهرسازی در جلسه کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی طرح تحقیق و تفحص از علمکرد شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و تحقیق و تفحص از قراردادهای انعقاد شده برای تأمین هواپیما و نوسازی ناوگان هوایی بررسی خواهد شد.

وی اظهارداشت: وزیر راه و شهرسازی با حضور در نشست امروز این کمیسیون به سوالات تعدادی از نمایندگان مجلس پاسخ خواهد داد، بر اساس دستور کار کمیسیون، حدود ۹ نفر از نمایندگان در نشست امروز سوالات خود از وزیر مربوطه را مطرح می‌کنند.