سرمربی تیم ملی کشتی آزاد حضور نفرات منتخب اردوی تیم ملی در تورنمنت بین المللی جام دانکلوف را بسیار سازنده و مثبت ارزیابی کرد.

غلامرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حضور در تورنمنتی مثل جام دانکلوف با توجه به وضعیت اخیر کشتی آزاد بسیار لازم و حتمی بود که خوشبختانه توانستیم برخی از نفرات منتخب را به به بهترین شکل در این میدان بین المللی مورد آزمایش و محک قرار دهیم.

وی تصریح کرد: این مسابقات بسیار مثبت و سازنده بود بطوری که اگر شرایط برای ما مهیا بود نفرات بیشتر و تیم کامل‌تری را به جام دانکلوف اعزام می‌کردیم. اما اکثر بچه‌های ما چندین میدان مهم را پشت سر گذاشته بودند و مسابقات دیگری را هم پیش رو داشتند که به همین دلیل نشد از نفرات بیشتری در دانکلوف استفاده کنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با تاکید بر آسیب شناسی و رفع نقایص گذشته آزادکاران گفت: کشتی ما نیاز به آسیب شناسی دارد و جام دانکلوف یکی از بهترین میادینی بود که می‌توانست به ما در این مورد کمک کند. به عنوان مثال حسن یزدانی و پرویز هادی که در دانکلوف به میدان رفتند، در رقابتهای جهانی بوداپست دچار اشتباهاتی شدند که این نقایص باید برای آینده برطرف شود.

محمدی در خصوص کشتی‌های رضا یزدانی هم گفت: او فشار زیادی را در جام دانکلوف تحمل کرد و انصافاً بعد از دو سال دوری از میادین عملکرد خوبی داشت. این مسابقات برای او لازم بود چراکه باید جدی محک می‌خورد.

وی به مصطفی حسین خانی و دلیل عدم دعوت از او به اردوی تیم ملی هم اشاره کرد و افزود: حسین خانی آنطور که در این مسابقات نشان داد به ما ثابت شد باید مدتی از فضا کشتی دور باشد تا از نظر روحی به آمادگی کافی برسد. او نیاز به تقویت قوای روحی روانی دارد و عدم حضور او در اردو به معنای برخورد با این کشتی گیر نیست.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در پایان گفت: ما باید سرمایه‌های کشتی را به خوبی حفظ کنیم و از تمام داشته‌های خود بهره ببریم. بچه‌های ما به چنین تورنمنت‌هایی نیاز دارند و باید تا می‌توانیم از این فرصت‌ها به بهترین شکل استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد جام دانکلوف بلغارستان روزهای ۹ تا ۱۲ اسفندماه در شهر روسه برگزار شد که در پایان تیم ایران که با ۴ نماینده در این مسابقات شرکت کرده بود توسط حسن یزدانی و پرویز هادی در اوزان ۸۶ و ۱۲۵ کیلوگرم صاحب مدال طلا و رضا یزدانی در وزن ۹۷ کیلوگرم صاحب مدال برنز شد. همچنین مصطفی حسین خانی هم در وزن ۷۴ کیلوگرم به عنوان پنجمی بسنده کرد.