به گزارش خبرنگار ادبي " مهر " آيدن آغداشلو ، هنرمند معاصر كشورمان كه روز پنج شنبه ، بيست و هفتم آذرماه در خانه شاعران ايران سخن مي گفت ، با بيان اين مطلب افزود : بودن در كنار احمد رضا احمدي و زمزمه كردن شعرهاي اين شاعر ، براي من لطف عظيمي به همراه داشت.
آغداشلو خاطرنشان ساخت : همه شعر هاي اين شاعر ، به خصوص شعرهاي دو دهه اخير او، ازانساني است كه به جهان نه با شوق زياد و نه با حزن زياد نگاه مي كند ، او را شاعري يافته ام كه از پشت پنجره به تغيير فصلها نگاه مي كند.
آغداشلو كه در جمع شاعران و نويسندگان حاضر در خانه شاعران ايران سخن مي گفت ، يادآور شد : تعدادي از كساني كه محصول كارشان به قضاوت نسل جوان امروز مي رسد ، غالبا در 1319 و 20 متولد شده اند و از اين رو ، دهه 40 - دهه خيلي مهمي است.
وي تصريح كرد : شكل گيري جريان هاي عمده ادبي و هنري ايران بعد از كودتاي 28 مرداد 1332 مسئله قابل توجهي است و البته مشكلات خاص خود را نيز به همراه داشت.
آغداشلو با تاكيد بر اين كه فروتني و تواضع اصلي جدانشدني از زندگي و شخصيت يك هنرمند و اديب است و احمد رضا احمدي اين ويژگي را داشته و دارد ، افزود : خاطرم هست كه من و احمدي و مسعود كيميايي مال و منالي هم نداشتيم ، اما مي كوشيديم جايي براي ابراز وجود پيدا كنيم.
وي گفت : درهاي بسته زياد بود . با اين وجود ، مجله اي در مي آوريم و به فعاليتي پيگير مشغول بوديم . وقتي به اين سالها بر مي گردم نمي توانم تشخيص بدهم كه اين مايه و انرژي از كجا آمده بود.او در عين اندوه و كلافگي و سرگشتگي ، به جمع ما شادي مي بخشيد وما از او نيرو مي گرفتيم .
اين هنرمند شناخته شده گفت : در دوستي من واحمد رضا احمدي هيچ وقت ، تكدر و دلتنگي به وجود نيامده است ، من هميشه خواننده شعرهايش بوده ام و روي جلد يكي از آثارش را هم خود من نقاشي كرده ام.
آغداشلو يادآور شد : من شعر " هزار پله به دريا مانده است.... " احمدي را در ايام اضطراب و ناامني مي خوانم و آن را با خودم زمزمه مي كنم.
وي خاطرنشان ساخت : در ميان شعرايي كه همه زنده هستند ، فقط احمدرضا احمدي و يك شاعر ديگر را مي پسندم ، اما نام ديگري را به دلايلي نمي گويم.
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۸۲ - ۱۰:۳۸
احمد رضا احمدي هيچ گاه داعيه سياسي نداشته است ، او همچنان موفق شده خود را شريف و اصيل نگاه دارد و اجازه ندهد شائبه هاي سياسي وارد زندگي ، شعر و شخصيتش شود.