عضو هیات رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی، گفت: سرانه پزشک خانواده از نرخ تورم در کشور عقب مانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه مشترکی با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت، نایب رئیس اول شورای عالی نظام پزشکی و اعضای هیأت رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی برگزار شد.

در این جلسه پس از اظهارات محمدرضا ظفرقندی رئیس کل سازمان نظام پزشکی، اعضای هیأت رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مشکلات جامعه پزشکی با سازمان‌های بیمه گر و راه حل های فراروی سلامت مردم پرداختند.

لاله تدین عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی و نماینده رئیس کل در ستاد پزشک خانوده کشور ضمن بیان مشکلات ناشی از عدم انطباق سرانه پزشک خانواده با گستره خدمات ارائه شده در برنامه و هزینه‌های پزشکان آن گفت: سرانه پزشک خانواده از میزان تورم عقب مانده و طی سالیان گذشته از رشد حداقل دستمزد وزارت کار نیز برخوردار نبوده است.

وی افزود: حاصل این پدیده را می‌توان در پرداخت به دستیاران پزشک خانواده و عقب ماندن سهم آنان از حداقل دریافتی معادل دستمزد مشاهده کرد.

تدین ضمن اشاره به مقاومت پزشکان خانواده شهری فارس و مازندران در برابر مشکلات اجرای برنامه پزشک خانواده شهری ادامه داد: حتی برخی از مواد نسخه ۰۲ پزشک خانواده در این دو استان اجرایی نمی‌شود و بهتر است سرانه پزشکان خانواده شهری متناسب با خدمات گسترده ارائه شده توسط آنها کارشناسی و تعیین شود.

وی تصریح کرد: حق الزحمه دستیاران پزشک خانواده شهری باید بطور مستقل از سوی سازمان‌های بیمه گر پرداخت و از سرانه پزشک خانواده منفک شود.

جعفری نمین و انصاری مود از دیگر اعضای هیأت رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی بر مشکلات عقد قرار داد با پزشکان فوق تخصص در شهرهای محروم و موسساتی مانند دی کلینیک‌ها تاکید کرده و بیان داشتند: خواستار پرداخت به موقع سازمان‌های بیمه گر به پزشکان و مراکز درمانی و افزایش سقف پذیرش بیمار در دی کلینیک‌ها هستیم.

در ادامه محمد آقازاده دیگر عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی نیز ضمن تأیید نقطه نظرات سایر اعضای مجمع و تشکر از اقدام بیمه سلامت در انتشار کتابی در خصوص نتایج برنامه پزشک خانواده شهری در فارس و مازندران اظهار کرد: خواستار حمایت شورای عالی بیمه از تعرفه‌های پیشنهای سازمان نظام پزشکی برای خدمات تشخیصی و درمانی سال ۹۸ هستیم و امیدواریم که از نقطه نظرات نظام پزشکی در شورای عالی بیمه و نیز نظرات کارشناسی در سطح کشور استقبال شود.

طاهر موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ضمن استقبال از نقطه نظرات هیأت رئیسه مجمع عمومی نظام پزشکی توضیحاتی را پیرامون مشکلات تأمین منابع مالی پایدار برای بیمه سلامت ارائه کرد و گفت: بسیاری از بدهی‌های گذشته این سازمان با مراکز درمانی تسویه شده و تنها سازمانی که بدون داشتن درآمد مجبور به هزینه کردن است سازمان بیمه سلامت ایران بوده که دولت باید با تزریق اعتبارات لازم امکان انجام وظایف را برای این سازمان فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: نمایندگان این سازمان در مجامع، شوراها و گروه‌هایی مانند ستاد پزشک خانواده کشور موظف هستند تعامل کافی با نمایندگان جامعه پزشکی داشته باشند.