به گزارش خبرنگار مهر، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه در یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای شهر تهران که به طور فوقالعاده برای بررسی ایرادات هیئت تطبیق فرمانداری تهران به لایحه بودجه سال ۹۸ شهرداری تهران برگزار شد، نظر کمیسیون برنامه و بودجه شورا را تأیید کردند.
بهاره آروین عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه فرمانداری تهران ۱۶ مورد اعتراض به لایحه بودجه ۹۸ شهرداری تهران اعلام کرده است، گفت: یکی از ایراداتی که فرمانداری به بودجه وارد کرد این است که نام تهران باید به همراه نام ری و شمیرانات مطرح شود.
آروین افزود: در لایحه بودجه سال ۹۷ این ایراد موضوعیتی نداشت و مصداق آن موجود نبود.
وی با بیان اینکه بر اساس ایراد فرمانداری تمام شیوه نامهها و دستورالعملهای لایحه بودجه سال ۹۸ باید در صحن علنی شورای شهر تصویب شود، گفت: اما بر اساس قوانین شورا آئین نامهها باید در صحن علنی شورای شهر به تصویب برسد ولی شیوه نامهها و دستورالعملها میتواند در کمیسیونها مصوب شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: یکی دیگر از ایرادات فرمانداری استفاده از کلمه استار تاپ به جای کسب و کار نوین بود که در لایحه جدید کلمه کسب و کار نوین جایگزین شد.
محمدجواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز در جریان بررسی ایرادات فرمانداری اظهار داشت: از هیئت رئیسه و آقای میرلوحی (نماینده شورا در هیأت تطبیق) انتظار داریم که با هیئت تطبیق صحبت کنند تا آنها بر اساس قاعده عمل کنند و لحن خود را اصلاح کنند.
محمود میرلوحی عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران و نماینده اعضای شورای شهر در هیئت تطبیق فرمانداری تهران نیز گفت: در فرمانداری هم وقت محدود بود و من از اعضای شورای شهر میخواهم که در مواردی که رفع ابهام لازم است ابهامات را رفع کنند و پاسخ را به فرمانداری ارسال کنند.
سیدحسن رسولی عضو دیگر کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر نیز پیشنهاد کرد در خصوص ایراد هیئت تطبیق به بودجه فرهنگی، این ایراد ابتدا در کمیسیون مربوطه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بررسی و سپس به صحن علنی شورای شهر بیاید.
محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران نیز در این جلسه پیشنهاد کرد تا ایرادات فرمانداری نسبت به ردیفهای بودجه که به کمیسیون معماری و شهرسازی مربوط میشود، ابتدا در این کمیسیون بررسی و سپس به صحن علنی شورای شهر بیاید.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نهایت پاسخ و نظر کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران را با ۱۵ رأی موافق و بدون مخالف تصویب کردند.