اردبیل - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل با بیان اینکه شهرداری‌ها باید از عملکرد شفاف مالی برخوردار باشند، خواستار ارائه عملکرد این نهادها به مردم برای رفع شبهه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز ندائی ظهر دوشنبه در همایش شهرداران استان اردبیل افزود: شهرداری‌ها باید بتوانند با فراهم آوردن شرایط و با اتکا به درآمد های خود فعالیت کنند.


وی افزود: با توجه به احتمال کاهش کمک‌های دولتی، شهرداری‌ها باید از اتکای صرف به کمک‌های دولتی پرهیز کرده و توان گذران امور خود با درآمدزایی محلی را داشته باشند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل با تاکید بر تعریف پروژه‌های خاص شهری در حوزه شهرداری‌های استان، یادآور شد: هر یک از شهرداری‌های استان در سال آینده باید پروژه‌ای خاص با محتوای گردشگری، اقتصادی و عمرانی تعریف کرده و با همکاری سازمان همیاری شهرداری‌ها آن را اجرا کنند.


وی در ادامه با اشاره به کمک‌های دولتی از اختصاص ۶۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به شهرداری‌های استان در سال جاری خبر داد.


ندائی افزود: در سال جاری ۲۳۰ پروژه توسط شهرداری‌های استان با ۲۵۸ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسیده است.