به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا تحصیلی در نشستی خبری با اشاره به رسیدگی به وضعیت کیوسکهای مطبوعاتی پایتخت تصریح کرد: این کیوسکها طی ۳۰ سال گذشته خیابانها و معابر عمومی را تحت اختیار خود گرفته اند و سالهای طولانی است که بدون قرارداد و پرداخت اجاره مناسب فعالیت میکنند. به همین منظور رسیدگی به وضع کیوسکها در دستور کار قرار گرفت و قرار بر این شد تا کیوسکهای شهری هوشمند شوند. در همین خصوص چندین طرح مطرح شد و قرار است ظاهر کیوسکها به صورت کلی تغییر کند و الزاماتی از قبیل خودپرداز، تابلو و مانیتورینگ در آنها تعبیه شود.
به گفته مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ۵۰ درصد از اقدامات لازم در این خصوص و همچنین مذاکره با اتحادیه کیوسک دارها به منظور افزایش اجاره بهای کیوسکها انجام شده است.
تحصیلی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت بازار «جنت» و مشکلات پیش آمده پیرامون آن توضیح داد: ۵ سال قبل پیمانکاری با قراردادی به مبلغ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مدت ۵ سال زمین بازار جنت را در اختیار قرار گرفت و قرار بود تنها از کاسبان این محل پول پیش دریافت کند و اجازه گرفتن اجاره نداشت، اما با وجود اینکه ۸ میلیارد تومان پول پیش گرفته بود نسبت به گرفتن اجاره هم اقدام میکرد. این فرد حتی از خانمهای سرپرست خانواری که باید به صورت رایگان در آن جا فعالیت میکردند اجاره بها دریافت میکرد. در نهایت پس از پایان قرارداد مدعی شد که تا به امروز ۸ میلیارد تومان برای این بازار هزینه کرده و قراردادش باید ۳ سال دیگر تمدید شود که این مووع مورد قبول شرکت ساماندهی قرار نگرفت.
وی ادامه داد: از وی خواستیم تا بازار را تحویل دهد، اما مقاومت کرد و برخی از کسبه را تحریک کرد و شبکههای معاند نیز از این فرصت پیش آمده سو استفاده میکردند. البته پس از مدتی کاسبان متوجه شدند که شهرداری از آنها حمایت میکند و مشکل برطرف شد؛ توانستیم پیمانکار را ممنوع الخروج کنیم و منتظر هستیم تا بعد از عید حکم قطعی وی صادر شود.
تحصیلی درباره ساماندهی دستفروشان پایتخت نیز عنوان کرد: مناطق در نقاطی مانند چهارراه ولیعصر (عج) ملکی را در اختیار دستفروشان قرار میدهند و ما وظیفه نظارت بر آنها را بر عهده داریم، اما ساماندهی دستفروشان برعهده خود مناطق است.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در پاسخ به آخرین وضعیت جمع آوری حیوانان موذی پایتخت از جمله موشها تصریح کرد: در طرح استقبال از بهار محورهای شاخص را که کانون وفور موشها بودند، شناسایی و در دستور کار مناطق ۲۲ گانه قرار دادیم در هر منطقه ۲ تا ۳ محور شاخص همچون خیابان ولیعصر (عج) و شریعتی را انتخاب کردیم و کار طعمه گذاری آغاز شد. همچنین در هر منطقه پایگاه اطلاع رسانی چهره به چهره برای شهروندان را در نظر گرفتیم و به آنها تله رایگان تحویل دادیم.
تحصیلی تاکید کرد: در همین راستا کلیه واحدهای متخلف مواد غذایی و میوه فروشیها شناسایی شدند تا در بحث پسماند مواد غذایی، پروسه لازم را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: روش مبارزه با حیوانات موذی به روش تلفیقی است و در برخی از نقاط شهر در محل زیستگاه آنها طعمه گذاری شیمیایی انجام دادیم و به همین دلیل آمار لحظهای درباره اینکه چه تعداد موش جمع آوری شده است وجود ندارد و آمار را پس از جمع آوری در پایان فرودین ماه اعلام میکنیم، اما آمارهای قبلی نشان میدهد پایتخت حدود ۴ میلیون موش دارد.