مشاور معاون صدای جمهوری اسلامی ایران در آستانه برگزاری نمایشگاه پیامبر، گفت: نامگذاری امسال به عنوان سال پیامبر اعظم (ص) از سوی مقام معظم رهبری، در دنیایی که به سوی معنویت و اسلام گرایی نزدیکتر می شود، توجه اغلب ملل را به رسول گرامی اسلام معطوف کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام حجت الله بیات مشاور معاون صدای جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با ستاد خبری نمایشگاه بزرگ پیامبر اعظم (ص) ، اظهار داشت: با توجه به اینکه دین اسلام دارای ویژگی های خاتمیت و جامعیت است که باید اداره کننده جامعه بشریت تا زمان آخرت باشد لذا ما باید برای ظرفیت های درون دینی خود اهمیت ویژه ای قائل باشیم .

وی افزود: مسئولان وعلما با توجه به معرفت های دینی ، باید آنها را کارآمدتر کرده و همچنان که دین اسلام در تمام عرصه ها طی قرون متمادی پیشتاز بوده، باید جایگاه واقعی فرهنگ اسلامی را برای عموم مردم تبیین کنند .

بیات ضمن مثبت ارزیابی کردن برگزاری نمایشگاه بزرگ پیامبر (ص) تصریح کرد: همانگونه که قرآن کریم ، رسول گرامی اسلام را به عنوان اسوه حسنه معرفی کرده ، لذا دست اندرکاران فرهنگی ، باید تلاش کنند تا ابعاد وجودی پیامبر (ص) را اعم از سیاسی و اخلاقی را به عنوان الگو معرفی کنند .

مشاور معاون صدای جمهوری اسلامی ایران در ادامه افزود: نمایشگاه بزرگ پیامبر اعظم (ص) می تواند جلوه گر تمامی فعالیتهای هنری و پژوهشی هنرمندان و محققانی باشد که آثارشان به دیگران معرفی نشده و در معرض دید عموم قرار نگرفته است .

بیات تأکید کرد: برگزاری نمایشگاه بزرگ پیامبر اعظم (ص) را می توان آغازی دانست برای برگزاری نمایشگاهی بزرگتر و گسترده تر، زیرا در این نمایشگاه می توان تمامی ظرفیتها را جمع کرده و در نتیجه خلاءها را یافت و در نمایشگاه بعدی با از بین بردن کاستیها، اقدامی بهینه و سازنده تر انجام داد.

نمایشگاه بزرگ پیامبر اعظم(ص)  از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از 17 تا 25 اسفند ماه در مرکز آفرینشهای هنری واقع در خیابان حجاب برگزار می شود.