قم- مدیر کل هواشناسی استان قم با اشاره به ادامه بارندگی‌ها در قم تصریح کرد: بیش از ۳۰ درصد بارش یک سال زراعی استان را در طی ۲۴ ساعت دریافت کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران حیدری ظهر سه شنبه در جلسه شورای مدیریت بحران استان قم که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در اداره کل بحران این استان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته مبنی بر بارش باران و احتمال وقوع سیلاب در قم، ۴ فروردین ماه اخطاریه‌ای به دستگاه‌های استان صادر شد.

وی میزان بارندگی تا صبح امروز در قم را ۳۹ میلی متر بیان کرد و افزود: میزان بارندگی در روستاهای وسف، کهندان و فردو به میزان ۶۱ میلی متر بوده است.

مدیر کل هواشناسی استان قم با اشاره به ادامه بارندگی‌ها در قم تصریح کرد: بیش از ۳۰ درصد بارش یک سال زراعی استان را در طی ۲۴ ساعت دریافت کردیم.

وی با بیان اینکه در برخی ایستگاه‌ها میزان بارش‌ها در حدود ۱۵ میلی متر در ساعت بوده است گفت: میزان بارش‌های سال زراعی جاری قم تا روز گذشته نسبت به میانگین بلند مدت ۴۰.۶ درصد افزایش یافته است.

حیدری با اشاره به اینکه سیل و خشکسالی دو روی یک سکه هستند ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته بارش باران ۱۹۹ میلی متر در قم کاهش یافته است و بر اساس آخرین گزارش مرکز خشکسالی در پایان بهمن ماه، بسیاری از مناطق این استان با خشکسالی‌های شدید مواجه هستند و با وجود بارندگی‌های اخیر، خشکسالی قم جبران نشده است.

وی بیان کرد: تا عصر امروز شاهد بارش‌هایی به خصوص در ارتفاعات استان هستیم و به تدریج سامانه بارشی تمام مناطق قم را در بر می‌گیرد و تا شب تداوم خواهد داشت.

مدیر کل هواشناسی استان قم گفت: پیش بینی می‌شود با ادامه روند بارندگی در استان میزان بارش‌ها تا ۲۰ میلی متر دیگر ادامه خواهد یافت.