به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد ایزدجو بامداد چهارشنبه در جلسه ستاد بحران خوزستان با حضور دبیر شورای امنیت ملی کشور اظهار کرد: در حوزه دز در دور روز بارندگی اخیر روز اول چهار هزار و ۱۰۰ مترمکعب و روز دوم ۶ هزار و ۲۰۰ میترمکعب بر ثانیه ورودی به سد داشتیم.
وی افزود: در حال حاضر (بامداد چهارشنبه) ورودی سد دز با کاهش به سه هزار و ۲۱۵ مترمکعب بر ثانیه رسیده است؛ آورد رودخانه دز در این دو روز ۵۷۰ میلیون مترمکعب بود.
مدیرعامل آب و برق خوزستان تصریح کرد: در سد دز ۳۳۰ میلیون مترمکعب حجم خالی داریم و در حال حاضر (بامداد چهارشنبه) خروجی این سد ۸۶۵ مترمکعب بر ثانیه است.
ایزدجو خبر داد: روز دوشنبه ورودی کارون دو هزار و ۱۰۰ مترمکعب بر ثانیه بود که روز سه شنبه به هشت هزار مترمکعب رسید؛ بامداد چهارشنبه نیز ورودی آن به چهار هزار و ۶۰ مترمکعب کاهش پیدا کرد.
وی با اعلام این خبر که در کل سدهای کارون، یک میلیارد و ۴۸۴ میلیون مترمکعب حجم خالی وجود دارد، ادامه داد: آورد رودخانه کارون تاکنون حدود ۶۰۰ میلیون مترمکعب بوده است.
مدیرعامل آب و برق خوزستان با اشاره به اینکه خروجی سد گتوند در حال حاضر ۷۰۰ مترمکعب بر ثانیه است، گفت: روز دوشنبه دبی حوزه کرخه دو هزار و ۹۰۰ بود که روز سه شنبه به هفت هزار مترمکعب افزایش پیدا کرد؛ البته بامداد چهارشنبه نیز به یک هزار و ۷۹۲ مترمکعب بر ثانیه کاهش داشت.
ایزدجو با اشاره به خروجی ۶۰۰ مترمکعبی در رودخانه کرخه بیان کرد: آورد کرخه ۴۳۵ میلیون مترمکعب بوده و بر اساس استاندارد و تراز نرمال ۲۱۴ میلیون مترمکعب حجم خالی در این سد داریم.
وی عنوان کرد: روز دوشنبه ورودی ساعتی به مارون یک هزار و ۱۰۰ مترمکعب بود که روز سه شنبه به دو هزار و ۶۰۰ افزایش و همچنین بامداد چهارشنبه به یک هزار و ۶۵ مترمکعب کاهش پیدا کرد.
مدیرعامل آب و برق خوزستان با اشاره به آورد ۱۷۱ میلیون مترمکعبی مارون و خروجی ۱۶۳ میلیون مترمکعبی آن تا پایان روز سه شنبه گفت: در بامداد چهارشنبه میزان خروجی مارون ۳۵۰ مترمکعب بر ثانیه است.
ایزدجو خبر داد: سرجمع آورد به رودخانههای خوزستان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب بوده و در حال حاضر حجم خالی مخازن سدهای خوزستان دو میلیارد مترمکعب است.
وی عنوان کرد: برای فردا دبی دو هزار و ۱۰۰ مترمکعب در ثانیه را در رودخانه کارون در مقطع اهواز خواهیم داشت.
مدیرعامل آب و برق خوزستان در پایان بیان کرد: امسال نسبت به سال گذشته ۳۲۹ درصد و نسبت به دراز مدت (استاندارد) نیز ۵۷ درصد افزایش ورودی به مخازن سدهای استان خوزستان را داشتیم.