رژیم صهیونیستی قصد دارد به منظور گسترش شهرک سازی ها در کرانه باختری، طرح ساخت حدود ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای شهرک نشینان در این منطقه را به تصویب برساند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رژیم صهیونیستی قصد دارد شهرک سازی ها در کرانه باختری را گسترش دهد.

بر اساس این گزارش، صهیونیست‌ها قصد دارند در آینده نزدیک طرحی را به تصویب برسانند که به موجب آن واحدهای مسکونی جدیدی برای شهرک نشینان در کرانه باختری ساخته می‌شود.

رسانه‌های صهیونیستی عنوان کرده اند که در طرح مذکور احداث حدود ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای شهرک نشینان در کرانه باختری پیش بینی شده است.

این در حالی است که پیشتر نیز صهیونیست‌ها در واکنش به عملیات‌های مقاومتی در کرانه باختری، واحدهای مسکونی جدیدی را برای شهرک نشینان در این منطقه احداث کرده بودند.