به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تا پایان امشب همه سایتهای اضطراری شهرستان پلدختر در مدار قرار میگیرند و تماسها براحتی برقرار میشود، گفت: پست بانک امروز به ارائه خدمات خود را از سر میگیرد و با آمدن پست بانک، مابقی بانکها نیز پای کار بیایند تا خدمات مالی و کسبوکار به قسمتهایی که ممکن است برگردد.
آذری جهرمی ادامه داد: شهرستان پلدختر با فیبرنوری به خوزستان متصل شده و علاوه بر آن تجهیز بالن ارتباطی نیز از صبح امروز آغاز شده است.
اختصاص دفتر ویژه برای خبرنگاران در پلدختر
وی با اشاره به اختصاص دفتر ویژه خبرنگاران در شهرستان پلدختر افزود: خدمات بانکی برای تبادلات مالی باید انجام شود برای این منظور ۲۰ ارتباط ماهوارهای ایجاد شده و تا ساعتی دیگر نیز پست بانک به شبکه متصل میشود و به چرخه فعالیت میآید که بدین ترتیب ۱۳ شبکه بانکی در منطقه شرقی شهر میتوانند خدمات ارائه کنند.
وی ادامه داد: ضمن اینکه به دلیل قطع پایانههای پرداخت فروشگاهها، با هماهنگی انجام شده با بانک پارسیان امروز ۲۰۰ دستگاه بی سیم این درگاهها، بین فروشگاههای شهر پخش میشود تا خدمات مالی و کسب و کار به شهر برگردانده شود و تلاش میکنیم مابقی درگاههای پرداخت را نیز از طریق سایر بانکها تهیه و به فروشگاهها و مراکز خرید برسانیم.
حضور رئیس مجلس در منطقه تقویت دولت است
نماینده دولت در استان لرستان همچنین در مورد حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه دیشب ستاد مدیریت بحران استان لرستان اظهار کرد: حضور نمایندگان و رئیس مجلس در جلسات نه تنها تضعیف دولت نیست بلکه تقویت محسوب میشود چراکه دولت فراتر از نظام بودجهای کشور نمیتواند کاری پیش برد و بودجه باید به تصویب مجلس برسد. اینرو بزرگترین مساله بحث اعتبارات و تأمین اعتبارات است و دیدن سطح خسارات و درک مستقیم رئیس مجلس از حجم خسارات در تصویب لوایح و تأمین اعتبارات بسیار مؤثر است.
آذری جهرمی با بیان اینکه حجم و وسعت خسارات بسیار بالا و جنس خسارات نیز متفاوت و تکان دهنده است، تصریح کرد: کارهای اساسی بخش جادهای زمان بر و در اولویت قرار دارد و اصلاح مسیر آبی پلدختر منوط به اجرای بخشی از جاده است.
زیرساختهای ارتباطی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت دید
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه برق برخی مناطق وابسته به جاده است، اظهار کرد: بحث تأمین اعتبارات سیل زدگان، اطمینان خاطر به مردم و کشاورزان داده شده است و باید برای این منظور از ظرفیت صندوق توسعه ملی استفاده شود.
به گفته وی زیرساختهای ارتباطی در کشور هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت دیدهاند که بیشترین حجم خسارات در استان لرستان رخ داده است.