عباس ابوالحسنی مدیر بخش آئین‌های نهمین جشنواره بین المللی فیلم «وارش» از نمایش بیش از ۳۰۰ اثر تجسمی در گالری‌های استان مازندران در ایام برگزاری این رویداد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره، عباس ابوالحسنی مدیر آئین‌های نهمین جشنواره بین المللی فیلم «وارش» با اشاره به برنامه‌ها و رویکردهای این دوره بیان کرد: جشنواره‌ها معمولاً متناسب با رویکرد تخصصی شان، بخش‌های مختلفی را برای پرداخت همه جانبه به موضوع درنظر می‌گیرند. جشنواره بین المللی فیلم «وارش» با تاکید بر فرهنگ عامه در نهمین دوره خود، بخش فرهنگی را نیز همانند دوره‌های اول جشنواره احیا نموده و به آئین‌ها و آداب و رسوم می‌پردازد. به همین منظور با هدف توجه به هنرمندان مازندران و گسترش فضاهای هنری این بخش در کنار جشنواره خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های تجسمی در گالری‌های متعدد افزود: در گالری‌های مختلف متناسب با موضوع جشنواره، نمایشگاه‌های نقاشی، خوشنویسی و آثار حجمی برگزار و در روزهای قبل از برگزاری جشنواره افتتاح می‌شود. در مجموع ۵ گالری در سطح شهر و سه گالری در محل برگزاری جشنواره به نمایش بیش از ۳۰۰ اثر تجسمی می‌پردازند.

ابوالحسنی با اشاره به معرفی صنایع دستی استان مازندران در نهمین جشنواره بین المللی فیلم «وارش» توضیح داد: با تقسیم بندی استان مازندران به چهار بخش غربی، شرقی، مرکزی و دریایی که مربوط به صنعت صید و آبزیان است، صنایع دستی این استان در غرفه‌هایی ویژه معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: همچنین در بخش دیگری در محوطه برگزاری، گلیم بافی، جاجیم بافی و معرفی صنایع چوبی مازندران را در روزهای جشنواره شاهد هستیم.

مدیر بخش آئین‌های جشنواره با اشاره به معرفی موسیقی مقامی مازندران در ایام برگزاری این رویداد عنوان کرد: از پنج گروه حرفه‌ای موسیقی برای حضور در جشنواره دعوت شده و معرفی موسیقی مقامی به شهروندان و مهمانان جشنواره را هم در برنامه قرار داده‌ایم.

وی در پایان از اجرای نمایش‌های محیطی (خیابانی)، صحنه‌ای، پرفورمنس و ویدئوآرت های مرتبط با موضوعات و سرفصل‌های مورد تاکید در نهمین جشنواره بین المللی فیلم «وارش» خبر داد.

نهمین جشنواره بین المللی فیلم «وارش» به دبیری مهدی قربانپور در استان مازندران برگزار می‌شود.