حسین عساکره در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از هیئتها و مساجد و بسیجیها و نیروهای جهادگر آبادان در قالب ستاد مردمی خدمترسانی مقابله با خطرات احتمالی سیل و آبگرفتگی، همزمان با طغیان انهار و مد اکبر و سرریز شدن سدها به رودخانههای این شهرستان برای خدمترسانی به اهالی اروندکنار بسیج شدند و این گروه کار خود را سایر نقاط ادامه میدهند.
دبیر ستاد مردمی خدمترسانی در مقابل خطرات احتمالی آبادان به عمده اقدامات انجامشده توسط این ستاد اشاره کرد و گفت: در اردوی جهادی که به میزبانی حوزه مقاومت بسیج دارخوین در منطقه سیلزده دارخوین برگزار شد، جهادگران آبادان در سه منطقه از دارخوین مستقر و اقدام به سیل بندسازی و یا تقویت سیل بندها کردند، همچنین گروه فرهنگی به روستای دریسیه اعزام شد که به اجرای برنامههای مختلف همچون مولودیخوانی و برگزاری مسابقههای مختلف برای کودکان پرداخت.
وی افزود: با مدیریت ستاد مردمی خدمترسانی آبادان و مشارکت شهرهای امیدیه، ماهشهر، آغاجری و آبادان آشپزخانه برای تهیه غذای گرم مردم سیلزدهها در پلدختر آمادهسازی و راهاندازی میشود.
عساکره همچنین آمادگی خیرین فعال برای تأمین دو هزار پرس غذای گرم و پخت دو هزار قرص نان در شرایط بحرانی و تأمین هزینه وسایل و ادوات راهداری را اعلام کرد.
دبیر ستاد مردمی خدمترسانی در مقابل خطرات احتمالی آبادان به معرفی این ستاد پرداخت و گفت: هسته اصلی این ستاد مردمی، پشتیبانی، نیروی انسانی، رسانه و ستاد مرکزی است و متشکل از نیروهای رزمنده هشت سال دفاع مقدس و نیروهای بسیج و خیرین که در بحران آب اخیر در آبادان در بحث توزیع آب نیز عملکرد خوبی از خود نشان داد.
وی افزود: به این افراد با هماهنگی هلالاحمر و دانشکده علوم پزشکی آبادان، آموزشهای لازم برای زمان بحرانی وامداد و نجات در زمان وقوع سیلاب داده شده است و با حسینیهها و مساجد شهر نیز برای اسکان موقت و پخت غذایی گرم در صورت لزوم هماهنگ شده است.