اراک- نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی از ارائه طرح نمایندگان مجلس در رابطه با برداشت از صندوق توسعه ملی با اذن رهبری به منظور کمک به سیل زدگان خبر داد.

سید مهدی مقدسی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حجم خسارت‌های وارده سیلاب اخیر در بخش‌های مسکونی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و همچنین زیرساخت‌های مختلف از قبیل راه‌ها و ابنیه بسیار بالا است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: قطعاً مبالغ پیش بینی شده در بودجه سال ۹۸ برای این موضوع، کفاف جبران خسارت‌های سنگین سیلاب اخیر را نمی‌دهد.

وی بیان کرد: به همین منظور امروز (۱۸ فروردین) در اولین جلسه رسمی مجلس شورای اسلامی در سال جاری، طرحی از سوی نمایندگان ارائه خواهد شد مبنی بر اینکه بخشی از این خسارت‌ها با اذن مقام معظم رهبری از محل صندوق توسعه ملی برداشت و جبران شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: علاوه بر طرح فوق یک طرح دیگر ارائه می‌شود مبنی بر اینکه بخش‌هایی از بودجه سال ۹۸ که اهمیت چندانی ندارد و عدم اجرای آن مشکلی ایجاد نمی‌کند به سال‌های بعد موکول شود و ردیف‌های مربوط به این بخش‌ها در بودجه به جبران خسارت سیل زدگان اختصاص یابد.

مقدسی اضافه کرد: سیل اخیر بی سابقه اما همبستگی ملی در کاهش آلام سیل زدگان حقیقتاً عالی بود و نهادهای کمک رسان از قبیل هلال احمر هم در کاهش دردهای مصیبت زدگان به خوبی فعال و نیازمند یاری عمومی هستند.