به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست بعد از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رونق تولید استان قم که در سالن جلسات امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد، با تأکید بر بهرهگیری از خروجی همایش بینالمللی فرصتهای سرمایه گذاری که در نیمه دوم امسال در قم برگزار میشود، گفت: این همایش مهم نباید تنها در حد یک همایش معمولی برگزار و مقالات ارسالی به این همایش در قالب یک کتاب در کتابخانهها خاک بخورد بلکه باید به دنبال این باشیم تا از خروجی این همایش مهم فرصتهای سرمایه گذاری در استان را بررسی و واحدهای تولیدی و اجرایی هم در بخش دولتی و هم بخش خصوصی با همکاری دانشگاهها فرصتهای سرمایه گذاری بررسی و بعد از اولویت گذاری در قالب پروژه به سرمایهگذاران معرفی شود.
شناسایی سرمایهگذار و کارآفرین از سوی دستگاههای اجرایی
وی بیان کرد: باید همه دستگاههای اجرایی در شناسایی سرمایهگذاران و کارآفرینان همت کنند و بر این اساس بانک اطلاعاتی خود را توسعه دهند در این زمینه تنها به دنبال سرمایهگذار خارجی نباشیم و از سرمایهگذار داخلی و استانی غفلت نکنیم و برای تحقق این همایش از وزیران، مسئولان ملی و حتی سفیران کشورهای خارجی برای حضور در این همایش دعوت خواهد شد.
استاندار قم گفت: امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «رونق تولید» نامگذاری شده است که باید به نحوه مطلوبی از این نامگذاری استفاده کرده و با مدیریت منابع در تحقق این شعار تلاش کنیم.
لزوم بررسی و تدوین یک برنامه محوری برای تحقق شعار سال
وی اظهار داشت: برای تحقق شعار سال و رونق تولید استان باید یک برنامه محوری را تدوین کنیم که ابتدا از خود شروع و در خانواده استانداری آن را پیاده کنیم در این طرح برنامهریزی شده است که هر کدام از روزهای هفته به یکی از معاونتها اختصاص یابد و سهشنبه هر هفته به جلسات ستاد تسهیل و رونق تولید اختصاص و به طور یک در میان به بازدید از واحدهای تولیدی زمان داده شود.
سرمست افزود: گاهی بررسی مشکلات تولید از عهده این جلسات خارج است و در سطح کلان تصمیماتی گرفته خواهد شد که باید خروجی این جلسات به وزیران منتقل شود به اندازه توان و ظرفیت خود خروجی و تصمیمات این جلسات را منتقل خواهم کرد.
وی اظهار داشت: امسال ۷۰۰ میلیارد تومان برای سال مالی ۹۸ جذب و پرداخت شده است و باید تا پایان اردیبهشتماه ۱۱۰ میلیارد دیگر جذب کنیم تا سهم ۹۰۰ میلیارد تومانی استان از محل تسهیلات رونق تولید پرداخت شود.