به گزارش خبرگزاری مهر، نجمالدین محمدی با بیان اینکه فعالیتهای این سازمان در حوزه ساماندهی افراد بی سرپناه در ایام نوروز چندین برابر شده بود، گفت: فعالیت در حاشیه شهرها و مکانهایی که احتمال خطر سیلاب وجود داشت مانند دره فرحزاد، تجریش، پل مدیریت، دره اوین و … در آن بازه زمانی بسیار شدت پیدا کرده بود. همزمان با بارش شدید باران نیز به علت وجود رودخانه در دره فرحزاد، حجم آب رودخانه افزایش پیدا کرده و ریزش کوه در حاشیه، بی سرپناهان را مورد تهدید قرار میداد؛ به همین علت مددکاران در این اماکن حضور فعال داشتند تا براثر بارندگی شدید یا ریزش کوه از افراد کارتن خواب و بی سرپناهی که در آنجا حضور داشتند، مراقبت شود.
وی افزود: با شدت گرفتن میزان بارش، ستاد مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد که خطر آب گرفتگی در گرمخانه منطقه ۹ وجود دارد که با توجه به این اعلام خطر، گرمخانه منطقه ۹ را تعطیل کرده و افرادی که در آنجا پذیرش میشدند را به گرمخانههای دیگر انتقال دادیم.
محمدی تاکید کرد: همچنین، در مجاورت دره فرحزاد سه چادر در محدوده منطقه ۲ و دو چادر در منطقه ۵ برای افراد معتادی که حاضر به پذیرش در گرمخانهها نبودند، برپا کردیم. افرادی هم که در بارندگیها به گرمخانه آمدند، از خدمات روزانه و شبانه بهره بردند. همچنین افرادی که ناتوان و از کار افتاده بودند را در مراکز شبانه روزی مستقر کردیم.
به گفته وی، توزیع لباس گرم و غذای گرم در دو وعده ناهار و شام (۳۰۰ پرس غذا در هر وعده) از جمله خدمت رسانی به افراد بی سرپناه و کارتن خواب بود.
محمدی با بیان اینکه در ایام تعطیلات هر شب به طور متوسط هزار و ۳۲۰ نفر در گرمخانهها حضور پیدا میکردند، گفت: هرساله در ایام نوروز تعداد پذیرشها کاهش پیدا میکند چرا که این دسته از افراد (بی سرپناهان و کارتن خوابها) در تعطیلات به سمت شهرستانهای خود میروند و پایان فروردین ماه که به تهران بازمیگردند، تعداد پذیرش افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد از مراجعه کنندگان به گرمخانهها از سایر شهرها به تهران آمدهاند، عنوان کرد: از ۲۸ اسفند تا ۱۷ فروردین ماه گرمخانهها به صورت شبانه روزی فعالیت داشتند.