رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کانون‌های اساتید بسیجی در واحدهای این دانشگاه، گروه‌های جهادی تخصصی را سازماندهی کرده و آماده حضور در مناطق سیل زده هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، محمود هاشمی گفت: از ساعات اولیه وقوع سیل در استان‌های گلستان، مازندران و لرستان، کانون‌های بسیج اساتید و اساتید بسیجی استان‌های سیل زده در قالب گروه‌های جهادی در کنار آسیب دیدگان و سیل زدگان حضور فعال داشتند.

وی اظهار داشت: کانون‌های بسیج اساتید در واحدهای دانشگاهی، گروه‌های جهادی تخصصی را سازماندهی کردند و آماده حضور در مناطق سیل زده هستند.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تمامی مسئولان کانون‌های بسیج اساتید این دانشگاه با هماهنگی نسبت به اعزام گروه‌های جهادی اقدام کنند تا رسالت محوله به نحو احسن انجام پذیرد.

هاشمی گفت: در حال حاضر تعدادی از گروه‌های جهادی اساتید بسیجی در مناطق سیل زده حضور دارند و خدمات ارائه می‌کنند و امیدوارم در چند روز آینده گروه جهادی بیشتری از اساتید بسیجی واحدها به مناطق اعزام شوند.

وی تاکید کرد: یکی از رویکردهای مدیریت جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی حضور در بحران سیل بود که با این اقدام به رسالت خود عمل کرده و در حال خدمات رسانی هستند.