اراک- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی از ارسال پنج هزار و ۵۰۰ دستگاه چادر به نقاط سیل زده کشور توسط هلال احمر این استان خبر داد.

محمد محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی روزهای اخیر، سه هزار و ۵۰۰ دستگاه چادر از انبارهای جمعیت هلال احمر این استان برای امدادرسانی به سیل زدگان استان لرستان، به این منطقه فرستاده شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: همچنین دو هزار دستگاه چادر نیز در چند روز گذشته، با توجه به اعلام نیاز سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، به نقاط سیل زده استان خوزستان ارسال شده است.

وی بیان کرد: همچنین در راستای کمک رسانی به هموطنان سیل زده استان گلستان، یک هزار بسته غذایی توسط هلال احمر استان مرکزی تدارک دیده شده و به نقاط سیل زده این استان ارسال شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی خاطرنشان ساخت: در صورت اعلام نیاز، اکیپ‌های حرفه ای امداد و نجات استان مرکزی آماده اعزام به نقاط سیل زده استان‌های خوزستان و لرستان هستند و در روزهای اخیر نیز در همین راستا ۷۰ نفر به مناطق سیل زده استان لرستان اعزام شدند.

محمدی همچنین از کمک نقدی دو میلیارد ریالی یک خیّر اهل ساوه به هموطنان سیل‌زده خبر داد و عنوان کرد: هم استانی‌ها می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب ۹۹۹۹۹ به نام هلال احمر نزد همه بانک‌ها واریز کنند و علاوه بر آن، کمک‌های نقدی و غیر نقدی مردم به سیل زدگان در پایگاه‌های جمعیت هلال احمر استان جمع آوری می‌شود.