شهرکرد- مدیر کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شد.

حمید کریمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۲۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شد، اظهار داشت: این خانه‌های ورزش روستایی در روستاهای شهرستان لردگان راه اندازی شده است.

وی بیان کرد: این تعداد خانه ورزش روستایی با اعتبار یک میلیارد ریال راه اندازی شده است.

مدیر کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: توسعه ورزش در روستاها از مهمترین اهداف سازمان ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری است.

وی تصریح کرد: هم اکنون شناسایی روستاها و مکان سنجی برای راه اندازی خانه‌های ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۵۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شده است، اظهار داشت: تعداد خانه‌های ورزش راه اندازی شده در چهارمحال و بختیاری افزایش یافته‌اند.