به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سیدمحمد سعیدی با حضور در شهر سیلزده پلدختر از توابع استان لرستان، از قرارگاه کمک رسانی سپاه قم در این شهر بازدید کرد و با حضور در جلسه مربوطه، در جریان اقدامات صورت گرفته به منظور امداد رسانی به مصیبت زدگان سیل اخیر قرار گرفت.
در این جلسه که با حضور مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم و احمد بیطرفان جانشین فرماندهی سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) برگزار شد، محمد خامه یار، مسئول قرارگاه کمکهای مردمی استان قم ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در جهت خدمت رسانی و هدایت کمکهای مردمی به سیل زدگان لرستان اظهار داشت: بحمدلله با همدلی عالی و پیگیریهای مستمر مسئولان استان و بکارگیری تجربیات امدادرسانی در مناطقی همچون کرمانشاه، ورزقان، بم، رودبار و منجیل و … و همچنین برپایی جلسات پیاپی با مسئولان و فرماندهان نیروهای مسلح در منطقه، به عنوان یک قرارگاه مردمی، توانستهایم در موقعیت قابل قبولی از حیث خدمترسانی قرار بگیریم.
وی افزود: حضور روحانیون اعزامی از قم و خدمت رسانی با لباس روحانیت، خیلی دلگرم کننده و اثربخش است و مرتب اظهار میدارند که همه ما و سایر مردم پای حمایت از نظام و رهبری ایستادهایم.
خامهیار عرضه متبرعات و غذای تبرکی آستان مقدس حضرت معصومه (س) را از جمله درخواستهای مردمی خواند و خاطرنشان کرد: همه خدماتی که از سوی این قرارگاه در پلدختر ارائه میشد، از برکت شهر حضرت معصومه (س) است و ضرورت دارد نگاه ویژهای به آن داشته باشیم.
محمود پارچه باف، رئیس ستاد کمکهای مردمی به سیل زدگان استان لرستان نیز عنوان کرد: هدف از تشکیل ستاد، جلوگیری از موازی کاری است که ضمن جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه، امکانات نیز به طور عادلانه توزیع شود.
وی افزود: ما باید تلاش کنیم به عنوان خادمان مردم، رنجها و آلامی که به سبب سیل به وجود آمد، با صبر و حوصله التیام یابد و به زودی برطرف شود.
اعلام آمادگی ۱۵۰۰ نفر از پرسنل سپاه قم برای حضور در مناطق سیل زده لرستان
احمد بیطرفان، جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) نیز در جلسه هماهنگی کمک رسانی به سیل زدگان شهر پلدختر که با حضور آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس تقسیم بندی صورت گرفته از سوی سپاه، استان قم معین شهرهای چگنی و پلدختر در استان لرستان است.
وی افزود: در حال حاضر در حال جمع آوری امکانات هستیم و هماهنگی کامل در ستاد مردمی شکل گرفته و بر اساس آن هر نیازی که در منطقه وجود دارد، برطرف میشود.
جانشین فرمانده سپاه استان قم خاطرنشان کرد: برای ما در بحث کمک رسانی به سیل زدگان، استان خوزستان، مازندران، لرستان، گلستان و خراسان شمالی تفاوتی ندارد و به محض اعلام معین بودن قم برای لرستان، کمکها با در نظر گرفتن اولویت به این سمت هدایت شد با این حال، هر منطقهای از استانهای یادشده اعلام نیاز کنند، در کمک رسانی اقدام خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: علاوه بر حضور نیروهای جهادی و مردمی، ۱۵۰۰ نفر از پرسنل سپاه استان نیز برای پشتیبانی و ارائه خدمات به سیل زدگان اعلام آمادگی کرده اند و ما در موضوع ترابری و انتقال نیروها با اتوبوس از قم به لرستان، کاملاً مهیا و در خدمت هستیم و در این زمینه هیچ مشکلی نداریم.
بیطرفان ادامه داد: حضور مسئولان در قرارگاه مردمی خدمت رسانی موجب دلگرمی و هم افزایی بیشتر خواهد بود و همچنین حضور روحانیون و پاسداران و نیز خادمان حرم حضرت معصومه (س) با لباس خادمی در بین مردم منطقه، همه تبلور عزت نظام اسلامی است.
وی تأکید کرد: پس از برطرف شدن خطر سیل و مشکل آبگرفتگی معابر و منازل، طی روزهای آینده مسئله انتقال ماشین آلات و تامین آب و برق و گاز و سیمان و سایر مصالح ساختمانی و ضرورت حضور گروههای جهادی مطرح است.
جانشین فرماندهی سپاه استان قم افزود: در زمینه بازسازی، اگر سپاه و استانداری قم به طور متمرکز در یکجا مستقر شده و اقدام به ساخت و ساز کنند، با توجه به همدلی و هماهنگی صورت گرفت، اثرگذاری در منطقه نیز بیشتر خواهد بود.