معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: تقویت ارتباطات فرهنگی، ترمیم روانی و اجتماعی ایثارگران گام دوم امدادرسانی به سیل‌زدگان است که پس از سپری شدن بحران انجام خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن کاویانی راد، در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اقدامات این معاونت در سیل اخیر، اظهار داشت: مسئولان معاونت فرهنگی از ابتدای شروع سیل در کنار دیگر معاونت‌های بنیاد شهید کمک‌های خود را آغاز کردند و در حوزه مددکاری و ارائه خدمات اجتماعی شروع به خدمت رسانی کردند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی حادثه، ارائه خدمات اجتماعی ازجمله مشاوره، مددکاری، حمایت و همدلی با هموطنان سیل زده نیاز مهم مردم است و در این زمینه معاونت فرهنگی بنیاد شهید نسبت به رسیدگی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا اقدام کرده است.

کاویانی راد با بیان اینکه مسئولیت اصلی معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید به صورت گام دوم خواهد بود، عنوان کرد: مهم‌ترین وظیفه این معاونت در قبال ایثارگران سیل زده تقویت ارتباطات فرهنگی، ترمیم روانی و اجتماعی ایثارگران است و این امر به صورت گام دوم امدادرسانی‌ها و پس از رفع دغدغه اسکان و درمان اضطراری سیل زدگان خواهد بود.

وی توضیح داد: پس از عبور از شرایط بحران، معاونت فرهنگی برنامه‌ها و خدمات خود را در قالب توسعه ارتباط با خانواده‌های شهدا و ایثارگران، ارائه مجموعه‌های فرهنگی، آموزش برای ترویج نشاط اجتماعی و بسته‌های ویژه مشاوره و مددکاری در مناطق سیل زده آغاز خواهد کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید در خصوص کمک به ادامه تحصیل فرزندان ایثارگران سیل زده تصریح کرد: به منظور ترمیم اجتماعی دانش آموزان خانواده‌های شهدا و ایثارگران سیل زده برای ادامه تحصیل، معاونت فرهنگی بنیاد شهید بسته‌های فرهنگی شامل مشاوره و کمک‌های مادی و معنوی را به این افراد ارائه خواهد داد اما این خدمات پس از سپری شدن دوران بحران و با شروع ادامه فعالیت مدارس اجرایی می‌شود.