منصور جلیلوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی، توانمند سازی، ایجاد شرایط اولیه برای اشتغال، جلوگیری از گرایش به اعتیاد، بزهکاری، خلاف و بازگشت مجدد زندانیان به زندان و در راستای انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان در سال گذشته برای هزار و ۲۱۶ نفر، ۱۵۰ هزار و ۶۸۸ نفر ساعت آموزشهای مهارتی به زندانیان در سطح استان ارائه شده است.
جلیلوند با اشاره به ارائه آموزشهای مهارتی در زندانهای استان، هدف از ارائه این آموزشها را ایجاد انگیزه، امید به زندگی و اشتغال آنان پس از آزادی عنوان کرد.
وی در ادامه افزود: نیروی انسانی توانمند در مسیر توسعه همه جانبه کشور، بر شاخصهایی همچون رشد اقتصادی، اشتغال و کاهش نرخ بیکاری، کاهش فقر و توزیع عادلانه درآمد تأثیرگذار است.
جلیلوند با اشاره به نقش آموزشهای مهارتی در جلوگیری فرد از گرایش به اعتیاد و بزهکاری گفت: سازمانهای اجتماعی به دنبال این هستند که با سواد آموزی و جلب زندانیان در تحصیلات رسمی و حتی آکادمیک و به خصوص مهارت آموزی و ایجاد شرایط اشتغال در فرد، ضمن تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آن، از روی آوری مجدد به تخلف جلوگیری کنند.
مدیر کل ادامه داد: به منظور توسعه کارآفرینی، حمایت از افراد واجد شرایط بیکار، اشتغال اقشار آسیب پذیر و پیشگیری از وقوع جرم توسط زندانیان آزاد شده یا خانواده زندانیان این قشر از افراد، یکی از گروههای هدف آموزشهای فنی و حرفهای هستند.