به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شجاعی شامگاه یکشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: پیگیری استفاده از ظرفیت منابع سپردهگذاری صندوق توسعه ملی نزد بانکها، استفاده از ظرفیت تدوین اسناد تسویه خزانه، اجرای طرح مشترک گفتمان رسانهای اقتصاد مقاومتی توسط دبیرخانه، دستگاههای اجرایی و صدا و سیما و تدوین، تصویب، ابلاغ و پیگیری برای اجرای طرح عملیاتی حمایت از کالای ایرانی را برخی از مهمترین اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سال گذشته برشمرد.
وی گفت: در سال گذشته ۲۴۶ جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در استان برگزار شده که ۶۴ درصد از ۱۵۷ مصوبه، اجرایی شده و ۸۹ مورد در دست اجرا است.
شجاعی بیان کرد: سال گذشته تسهیلات سپردهگذاری صندوق توسعه ملی نزد بانکهای عامل، ۱۴۰ میلیارد تومان بوده که ۱۱۱ میلیارد تومان آن جذب شده است.
وی توسعه تولید و اصلاح، بازسازی و نوسازی واحدهای گلخانهای، تقوت و توانمندسازی و توسعه بنگاههای اقتصادی با هدف افزایش صادرات غیر نفتی، تأمین گاز صنایع فاقد گاز را برخی از برنامههای اجرایی دستگاهها در سال گذشته عنوان کرد.
شجاعی ادامه داد: اولویتها در اجرای برنامههای اقتصاد مقاومتی استان در سال گذشته مواردی همچون افزایش سطح درآمد سرانه در استان، حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال مولد با تاکیدد بر کسب و کار و اشتغال روستایی، بهرهگیری از ظرفیت و تقویت مشارکت بخش خصوصی در فعالیتهای اقتصادی استان بوده است.