حسین سیمایی صراف در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت آئین نامه «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» گفت: این آئین نامه با امضای وزیر علوم به دولت ارسال شده است و در حال حاضر در دستور کار کمیسیون علمی دولت قرار دارد و جلسات آخر بررسی خود را طی میکند.
وی ادامه داد: تا جایی که توانستهایم، بدون آئین نامه و با توجه به قانون، این موضوع را پیش بردهایم شکایات زیادی را در رابطه با مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی به دادگستری ارائه دادهایم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم در خصوص اینکه آیا شکایاتی هم از پایان نامه فروشیها داشتهاید گفت: در این رابطه نیز شکایاتی را به دادگستری ارائه دادهایم و همچنین چند پرونده تخلف در این خصوص نیز مربوط به دانشجویان و اساتید است که مطرح شده است.
به گزارش مهر، معاون حقوقی وزیر علوم پیش از این عنوان کرده بود، هم اکنون خلاءهای قانونی برای برخورد با تقلب علمی، رفع شده و زمان آن رسیده است که مدیران حقوقی دانشگاهها در بخشهای پیشگیری و مقابله اقدامهای جدی را انجام دهند.
سیمایی صراف همچنین تاکید کرده بود: اگر کاری متقلبانه باشد، دانشجو یا استاد مربوطه در قبال آن مسؤولیت پیدا میکنند و در صورت تأیید تقلب، مجازاتهایی مانند محرومیت از تحصیل و ابطال مدرک به همراه دارد.
به گفته وی در راستای پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی وظایفی برای وزارت علوم و دانشگاهها تعریف شده است.