به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحمید امامی در اولین نشست مشترک معاونین مالی و اقتصاد شهری مناطق ۲۲ گانه، سازمانها و شرکتها در سال ۹۸ گفت: در راستای تعاملات با دولت توانستیم در اسفند ماه سال ۹۷ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان از سهم شهرداری تهران از مالیات ارزش افزوده و نیز ۳۳ میلیارد تومان در راستای اخذ مطالبات شهرداری تهران از سازمان برنامه و بودجه دریافت کنیم و همچنین بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان تهاتر در راستای پرداخت بدهیهای شهرداری تهران نیز انجام دهیم.
امامی در ادامه سخنان خود با اشاره به اولویتهای این معاونت در سال ۹۸ بیان داشت: انضباط مالی، افزایش در آمد و ایجاد منابع در آمدهای جدید و پایدار، ارتقای سلامت اداری و ایجاد شفافیت از مهمترین اولویتهای معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در سال جاری خواهد بود.
معاون شهردار تهران همچنین با بیان این موضوع که ارزیابی عملکرد مدیران باید بر اساس شایستگیهای آنان باشد افزود: یکی از مواردی که در سال جاری بیش از گذشته مد نظر ما قرار دارد انتصاب افراد توانمند بر اساس شاخص و معیار شایستگی و در راستای سلامت و شفافیت خواهد بود.
امامی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه عملکرد مجموعه مدیریت شهری باید منتج به افزایش امید بخشی در مردم شود گفت: مردم از مدیریت شهری انتظار ایجاد امید دارند و بایستی تلاش کنیم با همراهی دولت و حکومت، زمینههای زندگی سلامت و امید بخش را برای شهروندان فراهم کنیم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر نقش معاونان مالی مناطق در تأمین منابع مالی ادامه داد: معاونان مالی به عنوان بازوان پرتوان شهرداری در مناطق، تأثیر چشم گیری در گسترش شفافیت و تأمین منابع مالی دارند و امیدواریم این عزیزان بتوانند عملکرد شایستهتر از گذشته از خود نشان دهند.
معاون شهردار تهران در ادامه گفت: یکی دیگر از اولویتهای این معاونت در سال جاری برقراری مراودات بانکی است و در راستای تحقق همین رویکرد، انتخاب هیأت مدیره و مدیر عامل بانک شهر مد نظر قرار گرفت و مجمع سالانه آن نیز تا اواخر اردیبهشت ماه جاری تشکیل میشود. معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه با تاکید بر اهمیت صرفه جویی در مدیریت هزینههای سازمان افزود: یکی دیگر از اولویتهای این معاونت در سال جدید رعایت اصل صرفه جویی بوده که به عنوان یک رفتار فرهنگی میتواند با همراهی معاونان مالی و اقتصاد شهری مناطق، سازمانها و شرکتها، در بین سایر همکاران مجموعههای مختلف تسری پیدا کند، و البته این مهم همواره مورد تاکید شهردار تهران نیز بوده است.
معاون شهردار تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به تحقق ۷۰۰ میلیار تومان اوراق مشارکت در سال گذشته گفت: تلاش داریم که این رقم را به ۱۳۵۰ میلیارد برای سال جاری افزایش دهیم تا از این طریق شاهد تسریع در روند ساخت مترو و بهره مندی شهروندان از آن باشیم. امامی با اشاره به ظرفیت بالقوه مشارکت و سرمایه گذاریهای بخش خصوصی بیان داشت: مناطق شهرداری تهران میبایستی بیش از گذشته بر مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی اهمیت قائل شوند و امیدواریم با برنامه ریزی و تمرکز بر این ظرفیت، منابع درآمدی پایدار برای شهر ایجاد کنند.