فومن- فرماندار فومن بر ضرورت توجه به صنایع دستی به عنوان یکی از ملزومات توسعه طرح های بوم گردی و گردشگری تأکید کرد و گفت: توجه به این بخش زمینه ایجاد فرصت های شغلی را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود قاسم نژاد عصر چهارشنبه در نخستین نشست تخصصی استانی همایش ملی نقش هنرهای سنتی و جذابیت‌های آن در توسعه بوم گردی که در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن برگزار شد، اظهار کرد: باید بررسی شود تا به امروز به چه اندازه از هنرهای سنتی و صنایع دستی حفاظت و یا به چه میزان از این حوزه‌ها برای ایجاد اشتغال، درآمد و حتی برند سازی استفاده شده است.

وی با اشاره به نقش صنایع دستی در توسعه گردشگری، افزود: صنایع دستی و هنر یکی از شاخص‌های تمدن در ایران اسلامی به شمار رفته و بخشی از هویت ملی ما است.

فرماندار فومن با بیان اینکه بوم گردی و گردشگری یکی از محورهای توسعه استان گیلان تعیین شده است، گفت: از سال گذشته اعتبارات و تسهیلاتی به این بخش تخصیص یافته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون ۱۷۹ واحد بوم‌گردی در شهرستان فومن مجوز دریافت کرده‌اند، بیان کرد: توجه به توسعه بوم‌گردی و اجرای طرح‌های گردشگری در حوزه اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی نیز تعیین کننده است.

قاسم نژاد توجه به صنایع دستی را یکی از ملزومات در اجرای طرح‌های بوم‌گردی عنوان کرد و ادامه داد: باید با برنامه ریزی و مدیریت درست زمینه‌های ایجاد تحول اقتصادی در مناطق میزبان اجرای طرح‌های بوم‌گردی را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه شهرستان فومن در حوزه صنایع دستی دارای ظرفیت‌های بسیاری است، گفت: توجه به این بخش می‌تواند برای جوانان و بانوان در سطح روستاها فرصت شغلی ایجاد کند.

این نشست با هدف تبیین نقش و جایگاه مهم هنرهای سنتی در تقویت کارکرد اقامتگاه‌های بوم‌گردی در حوزه گردشگری و ظرفیت سازی برای توسعه کارآفرینی محلی به منظور بهبود شرایط هنرهای سنتی دستی و بوم گردی برگزار شد.