دبیر جایزه جهانی فلسطین ضمن رونمایی از پوستر این جایزه گفت:به قول امام راحل که لفظ مرگ بر آمریکا برایشان مرگ می آورد، شعر و داستان‌های چندخطی این جایزه نیز موجب سرنگونی مستکبران خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جشن مقاومت و تقدیر از ۶ خانواده شهدای مقاومت و رونمایی از پوستر جایزه جهانی فلسطین عصر امروز جمعه ۶ اردیبهشت در سرای اهل قلم سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.

متولیان برگزاری این نشست، کمیته علمی و فرهنگی نمایشگاه، مجمع ناشران دفاع مقدس و مجمع ناشران انقلاب اسلامی بودند.

در ابتدای این نشست محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب به بیان سخنانی درباره ایثار، شهادت و همچنین اظهار امیدواری برای حرکت در مسیر شهدا و پیروزی راه خدا بر راه شیطان پرداخت.

سپس طراد حماده شاعر لبنانی گفت: قدس شریف مربوط به همه مسلمانان است که همچنان در اشغال دشمن صهیونیستی است. باید از قدس حمایت کرد. فلسطینی‌ها ملتی مظلوم هستند که کشورشان توسط صهیونیست‌ها اشغال شده و همچنان نیازمند ادامه مقاومت هستند.

وی افزود: مساله اشغالگران فلسطین به جهان اسلام مربوط می‌شود. اسرائیل شر مطلق و ساخته ذهن بیمار آمریکاست. مساله فلسطین، مساله آزادی، مساله استقلال و تمامیت ارضی اسلام است که ما آن را یک مساله مهم و اصلی می‌دانیم.

این شاعر در پایان سخنانش گفت: آرمان فلسطین می‌تواند به عنوان یک آرمان فرهنگی هم مورد استفاده قرار بگیرد.

در ادامه این مراسم از خانواده شهید حمزه عبدالراجی از عراق، شهید سیدمحمد شاه موسوی از افغانستان، شهید نعمان امانی از فلسطین، شهید صالح الصماد از یمن، شهید عبدالعزیز رنتیسی از فلسطین و شهید عبدالله باقری شهید مدافع حرم از ایران تقدیر به عمل آمد.

محسن پرویز دبیر جایزه جهانی فلسطین دیگر سخنران این برنامه بود که در سخنانی گفت: ما پیش از این جلساتی را با حضور نویسندگان و صاحبان قلم از کشورهای مختلف اسلامی برگزار کردیم. بعضی از حاضران آن جلسات مانند طراد حماده در برنامه امروز حضور دارند. در آن جلسات، نکته‌ای محوری مطرح شد که جایزه با نام مقاومت نامیده شود یا فلسطین که جمع حاضر در جلسات، متفق بودند نام این جایزه فلسطین باشد.

وی افزود: آن چه امروز در جهان با مفهوم فتنه می‌شناسیم، در اصل و اساس تفکر صهیونیستی است و اگر قرار باشد روزی مقاومت فلسطین شکسته شود، به معنای شکسته شدن دیگر جریان‌های مقاومت مقابل این تفکر است. همه توجه داریم که تفکر صهیونیستی و مستکبران عالم و آمریکا به عنوان جریانی که تلاش دارند سلطه شأن را بر جهان گسترش دهند، تفکر عجیبی است و اگر مقاومتی مقابلش نباشد، فساد همه عالم را خواهد گرفت. این تفکر بر فرض صحت واقعه هولوکاست، قائل به این است که مردم جای دیگری از جهان باید پاسخگوی این اتفاق باشند. عین همین تفکر را در سال‌های اخیر هم شاهد بودهایم که اگر ۱۱ سپتامبر اتفاق افتاد و تعدادی از دست اندر کارانش افغانستانی بودند، باید به کشور افغانستان و مردم این کشور حمله کرد و سرزمین شأن را اشغال کرد.

دبیر جایزه جهانی فلسطین ادامه داد: چنین تفکری باید از بین برود و ما هم در راستای این هدف، حمایت از مردم فلسطین و جریان مقاومت را وظیفه خود می‌دانیم. به همین دلیل نام جایزه مورد نظر را جایزه فلسطین گذاشتیم که نماد مقاومت باشد و بنا شد در حوزه‌های شعر و داستان به جمع آوری اثر بپردازد. ما هم نه به عنوان یک مرکز سیاسی یا دولتی بلکه به عنوان نمایندگان نویسندگان و شعرایی که دلشان برای مردم مظلوم میتپد، این اقدامات را انجام می‌دهیم. در انجمن قلم ایران هم جایزه داخلی فلسطین را تصویب کردیم که فراخوان آن هم به زودی منتشر می‌شود.

پرویز در پایان گفت: زمانی عده‌ای به امام خمینی (ره) می‌گفتند شعارهای مرگ بر آمریکا یا مرگ بر اسرائیل چه فایده‌ای دارد؟ امام گفت همین قول مرگ، برایشان مرگ خواهد آورد. حالا همین شعرها یا داستان‌های چند خطی برای مستکبران عالم مرگ خواهد آورد و آنها را سرنگون خواهد کرد.

بخش پایانی این مراسم، رونمایی از پوستر جایزه جهانی فلسطین بود.