سید جلال فهیم هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : مسئولین ارشاد در حالی عنوان می کنند که موضع گیری ها عیله دوپاره شدن نمایشگاه کتاب بی دلیل و غیرکارشناسی است که تجربه پنج دوره برگزاری نمایشگاه کتاب توسط اتحادیه و تعاونی ناشران تهران را نادیده می گیرند و اصلا اهمیتی برای ناشران قائل نیستند که از آنها در این مورد حتی نظر بخواهند . آنها هرطور که خود بخواهند تصمیم می گیرند .
وی افزود : چطور است تیمی که یک سال است مشغول به کار شده، تجربه ای بیش از کسانی دارد که 19 دوره در این نمایشگاه شرکت داشته اند . دلیل ناشران روشن است. اگر نمایشگاه قرار باشد عنوان بین المللی داشته باشد باید به صورت یکپارچه برگزار شود. مسئولین بگویند کدام نمایشگاه بین المللی معتبر کتاب را سراغ دارند که در دو نقطه برگزار شود ؟
مدیر نشر روزبهان خاطر نشان کرد : معاون فرهنگی ارشاد می گوید که ناشران به منفعت اقتصادی فکر نکنند در حالی که تصمیمات خود ایشان بیشتر جنبه فرهنگی نمایشگاه را تحت تاثیر قرار می دهد و کمرنگ می کند . ناشران در این نمایشگاه قرار است با همکاران خود در دیگر کشورها گفتگو و رایزنی کنند در حالی که با این تصمیم ارشاد نمایشگاه کتاب تبدیل به بازار مکاره می شود .
وی افزود : طرح جدید تخفیف های زیادی که از سوی ارشاد عنوان شده است هم به این جنبه دامن می زند؛ در حالی که هیچ منفعتی برای مردم به همراه ندارد و تنها به افزایش قیمت پشت کتاب کمک می کند .