به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پور صدری صبح یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: ثبت جهانی حوله خراشاد نه تنها دستاوردی برای روستا بود بلکه خراسان جنوبی را در سطح گستردهای معرفی کرد.
وی با بیان اینکه روستای خراشاد ظرفیت دارد به عنوان قطب تولید صنایع دستی در کشور فعالیت کند، اظهار کرد: در حال حاضر دو شرکت تعاونی زنان با اشتغالی بالغ بر ۷۰ نفر فعالیت میکند.
پور صدری بیان کرد: با توجه به معضلات خشکسالی در خراسان جنوبی و روستاها، رونق تولید و اشتغال تنها در بخش صنایع دستی است.
وی با اشاره به مهاجرت جوانان از روستاها به شهرها بیان کرد: توجه به اشتغال و اقتصاد روستاها اولویت اول برای جلوگیری از مهاجرتها است.
رئیس شورای اسلامی روستای خراشاد بیان کرد: باید هر روستا در خراسان جنوبی را به عنوان یک بنگاه اقتصادی کوچک در نظر بگیریم تا اشتغال و اقتصاد رونق گیرد.
وی با اشاره به مشکلات پیش روی صنعت حوله بافی در خراشاد بیان کرد: با توجه به گران شدن مواد اولیه، نیازمند حمایت مسئولان در تهیه این مواد هستیم.
پور صدری بیان کرد: برای معرفی و استفاده هر چه بیشتر از این رشته، میتوان با فرآوری محصولات از حوله در ساخت بسیاری از البسه استفاده کرد.
وی با اشاره به وجود گونههای گیاهی مختلف در خراسان جنوبی بیان کرد: نیازمند ایجاد کارگاه رنگرزی سنتی در خراشاد هستیم تا بتوانیم محصولات را با استفاده از رنگ طبیعی رنگ آمیزی کنیم.
رئیس شورای اسلامی روستای خراشاد خواستار ایجاد کارگاه تجمیعی شد و افزود: با مبالغ کوچکی به میزان ۲۰۰ میلیون تومان میتوان برای بیش از ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرد.