مناقصه‌ای که قرار بود به یک شرکت خارجی واگذار شود، با اقدام به موقع سازمان بازرسی کل کشور و به استناد رعایت قانون" حداکثر استفاده از توان داخلی" ، جلوگیری از خروج ارز و اشتغال زایی ، به یک شرکت داخلی ایرانی واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد : به منظور استفاده از توانمندی های داخلی ، ارتقای خودکفایی ، پیشگیری از خروج ارز واشتغال زایی ، از برگزاری مناقصه خرید 45 دستگاه جرثقیل ترانستینر چرخ از کشور چین توسط سازمان بنادر و کشتیرانی جلوگیری و زمینه واگذاری قرار داد مذکور را به استناد رعایت " قانون حداکثر استفاده از توان داخلی " به یک شرکت ایرانی ( داخلی ) فراهم شد .

این گزارش که از کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی به سازمان بازرسی کل کشور ارسال شد ، حاکی است : سازمان بنادر و کشتیرانی در مناقصه فاز دوم طرح توسعه بندر شهید رجایی ، قصد خرید 45 دستگاه جرثقیل ترانستینر چرخ لاستیکی از کشور چین ( به ارزش بیش از 48 میلیون دلار ) را داشت . این در حالی بود که برای شرکت های داخلی که قادر به ساخت این نوع تجهیزات بودند هیچ سهمی در نظر گرفته نشده .

با انعکاس موضوع به وزیر راه و ترابری در سال جاری و دستور وی جهت اجرای پیشنهادهای سازمان بازرسی کل کشور و بر اساس اعلام مدیر عامل سازمان بنادر و کشتیرانی در آذر ماه سال جاری ، ساخت تجهیزات مذکور با رعایت قانون یاد شده و طبق الحاقیه ای ، توسط پیمانکار ، به شرکت های داخلی واگذار گردید که ضمن ارتقاء خودکفایی و پیشگیری از خروج ارز ، زمینه اشتغال زایی در داخل کشور فراهم گردید .